Brandvæsen langede ud: Nu fjerner stort supermarked produkt fra hylderne

Foto: Shutterstock.com

En stor supermarkedskæde har nu valgt at lytte, og de har derfor fjernet produktet fra deres hylder.

For ganske få dage siden gik brandvæsenet i London ud i en offensiv på de sociale medier, hvor de taggede de forskellige supermarkeder i England og opfordrede dem til at trække produkter tilbage.

Helt specifikt var der tale om, at brandvæsenet appellerede til, at butikkerne ville fjerne engangsgrill fra deres sortiment, da de er medskyldige i utroligt mange brande om sommeren, hvor græsset er tørt.

Læs også

Overraskede kæresten med 'legetøj': Endte helt galt

Nu har en stor supermarkedskæde, 'Marks & Spencer', så valgt at følge rådet fra brandvæsenet. Det skriver det britiske medie Sky News.

Den store kæde fortæller i et statement, at de allerede tidligere havde valgt at fjerne engangsgrill i de butikker, der lå tæt på nationalparker samt butikkerne i London, men nu har de valgt at fjerne dem fra hylderne over hele landet.

"Vi har allerede fjerne engangsgrill fra vores butikker nær nationalparker samt butikkerne i London, men givet de høje temperaturer og tørke, har vi valgt at fjerne dem fra alle vores butikker i England," fortæller butikken i et statement på de sociale medier.

England er blevet ramt af massive varmebølger denne sommer, hvor de blandt andet har været over 40 graders varme. Det har medført en massiv tørke flere steder, og dermed en øget risiko for brand, hvis man glemmer at slukke en engangsgrill.

Brandvæsenet i London har fået over 2.600 opkald om brand, hvilket er otte gange højere end normalt.

Hvad mener du, bør man også fjerne engangsgrill fra butikkerne i Danmark?

Læs også

Lucas får 100 erektioner om dagen: Vikki får aldrig 'fred'

 

 

 

Dagens Gossip