Michael ignorerede mors bekymring om at holde igen med energidrikke: Det kostede ham livet

Foto: Shutterstock.com

Michael valgte at ignorere sin mors bekymring, og det endte desværre med at koste ham livet.

Mødre vil altid mene, at de ved bedst, og ofte er det faktisk sådan. Desværre er det ikke alle, der lytter til sin mors bekymringer, og det viste sig at blive fatalt for 35-årige Michael.

Læs også

Højgravide Amanda blev forladt af sin mand: Bryder ud i tårer da hun ser hvad der gemmer sig i ovnen

35-årige Michael Clarke arbejdede som lastbilchauffør, og da han en dag var ved at rengøre sin lastbil, udtrykte moren Shani Clarke sin bekymring over de mange dåser med energidrik, der lå i køretøjet.

Michael ignorerede dog sin mors bekymring, og det blev slutningen på samtalen.

Foto: Privat

Et par uger senere kollapsede Michael pludselig i sin lastbil. Han havde fået et hjerteanfald, som var forårsaget af en koffeinforgiftning.

Michaels mor Shani greb til tasterne på Facebook, hvor hun udtrykte sin store sorg over tabet af sin søn.

“Jeg kan ikke beskrive den smerte jeg har i øjeblikket. Mit hjerte sank til gulvet, og jeg græd og græd,” lød det fra Shani Clark ifølge mediet Daily Mail. Efterfølgende fortæller Shani om den episode, hvor hun viser sin bekymring for sønnens indtag af energidrikke.

“Han rengjorte sin lastbil, og jeg så, at han havde en håndfuld store dåser. Jeg sagde ‘Nu håber jeg ikke, at du drikker for mange af dem på en gang’ men han afviste det bare, som om at mødre ikke ved noget,” lyder det fra moderen.

Foto: Privat

Ifølge Shani så købte sønnen jævnligt en pakke med fire store energidrikke, der indeholdt 160 mg. koffein pr. dåse. Derudover drak han også flere kopper kaffe i løbet af dagen

I Danmark anbefaler fødevarestyrelsen ikke, at voksne indtager mere end 400 mg koffein pr. dag. Australske Michael indtog dog ofte det dobbelte på daglig basis.

Shani oprettede efterfølgende en gruppe på Facebook, hvor hun advarer mod hvor giftigt energidrik kan være. Denne gruppe eksisterer fortsat i dag, hvor den har 2.500 medlemmer.

Læs også

DMI melder om kulde: Risiko for -3 grader

 

 

Dagens Gossip