Michael troede, han havde fået en farlig infektion i foden - men så afslørede hans kone sandheden

Nils Würtzenfeld

391 uger siden

|

11/01/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
Forfrysninger eller en mystisk virus? 35-årig mand panikkede, da hans fod pludselig havde fået alvorlige misfarvninger. Hans kone kendte dog svaret.

Dagens topnyheder

Det havde været en lang dag for skotske Michael Onorati, da han efter en 12 timers arbejdsdag kom hjem fra den restaurant i Glasgow, som han er ejer af. Det skriver Metro.

Derfor glemte Michael også at tage sin sokker af, før han træt smed sig på sengen og faldt i søvn.

Den næste morgen, da Michael Onorati vågnede, fik han en slem forskrækkelse, da han tog sine strømper af. Hans højre fod havde nemlig fået en sygelig sort/orange farve, hvilket fik den 35-årige mand til at panikke.

Privatfoto

Han frygtede først, at der var tale om forfrysninger – måske koldbrand på grund af den nærmest sorte kulør. 

- Jeg tænker; ’hvad fanden sker der her’, mens jeg prøvede at vaske det væk i tilfælde af, at det var farven fra et par billige strømper. Jeg googlede alle mulige mærkelige fodinfektioner og var på dette tidspunkt godt skræmt, fortæller Michael Onorati.

Men bedst som Michael var tæt på at ringe 112, dukkede hans kæreste, 32-årige Stephanie Wylie op. Med det samme gik det op for hende, hvad der havde forårsaget hendes partners mystiske fod, og med det samme begyndte hun at skraldgrine.

Privatfoto

- Da Stephanie kom ned, begyndte hun at grine helt hysterisk af min fod. Jeg tænkte ’slap af’! Jeg vidste ikke, hvad der var sket, men var klar til at ringe 112. Til sidst var hun ved at hyperventilere af grin, mens jeg forsøgte at få svar fra hende, fortæller Michael Onorati.

Heldigvis kunne kæresten grinende berolige ham med, at den vanvittige misfarvning hverken skyldtes en infektion eller forfrysninger.

Dagen forinden havde Stephanie Wylie nemlig smurt sig selv ind i selvbruner, men da hun ikke kunne finde sin handske til formålet, havde hun brugt én af sin kærestes strømper. 

- Jeg har en million selvbruner-handsker, men da jeg skulle bruge én, kunne jeg selvfølgelig ikke finde dem. I stedet tog jeg en strømpe, og det fungerede perfekt. Bagefter lagde jeg strømpen blandt snavsetøjet, men hans mor, som besøger os fra Italien, må have blandet tøjet, fortæller Stephanie Wylie.

Af samme grund havde en intetanende Michael dagen før iført sig én ren sok sammen med den beskidte, som hans kone havde brugt til at ’selvbrune’ sig selv.

Og efter at have haft strømpen på en hel dag og en hel nat, havde Michales fod suget så meget kulør til sig, at den var blevet helt misfarvet.

Privatfoto

- Det sjoveste ved det hele var, at Michael var så overbevist om, at han var syg, så han gik rundt i huset i en badekåbe og måtte ligge på sofaen for at komme sig, har Stephanie fortalt.

- Da sandheden endelig gik op for ham, grinede han ikke engang. Jeg græd af latter og kunne ikke trække vejret, mens han stirrede i chok med åben mund.

Efter chokket havde lagt sig, kunne Michael dog til sidst more sig over situationen.

- Senere den aften lå han i sengen og lagde sin fod ved siden af min, og så kunne vi ikke lade være med at skraldgrine, fortæller Stephanie Wylie.