Mike gav sin kone et ultimatum: “Det er mig eller hundene”

Foto: Facebook

Mike gav sin kone et ultimatum. Det er mig eller dine 30 hunde.

53-årige Mike Haslam bad sin kone om at vælge mellem deres ægteskab eller beholde sine 30 hunde, og valgte overraskede ham.

49-årige Liz Haslam nægtede at skille sig ad med sine 30 hunde og siger nu, at hun er lykkeligere end nogensinde før, og at hun ikke fortryder sit valg.

Læs også

Rema 1000 med vanvittigt tilbud på populært produkt

“Min mand sagde, at jeg måtte vælge mellem ham eller hundene. Jeg har ikke hørt fra ham siden. Jeg troede, at han efter 25 års ægteskab vidste, at jeg aldrig ville give afkald på mine hunde,” siger hun til Daily Mail og fortsætter:

“Jeg var ikke klar til at give afkald på alt. Så han besluttede at skride, og det var hans valg.”

Parret mødtes, da Liz var 16 år gammel, blev gift i 1991, og har en 22-årig søn, som hedder Ollie.

Liz er vokset op med hunde det meste af sit liv, da forældrene arbejdede med dyr. Så da parret flyttede ind i en gård på landet, besluttede Liz at starte et dyreinternat, og BedForBullies blev grundlagt for at redde pitbullterrier i nød.

“Vi gled bare længere og længere fra hinanden. Han havde travlt med sit arbejde, og lod ikke mig gøre noget. Jeg ville også udrette noget, så jeg begyndte at arbejde med hunde.”

Nu er det snart 2 år siden, de gik fra hinanden, og selvom de stadig er gift, har de ikke haft kontakt siden.

“Hvis jeg ikke havde haft mine hunde, havde jeg siddet og trillet tommelfingre, og det havde ikke fungeret. Min lidenskab for hunde er bare for stor, til at Mike kan håndtere det. Jeg kan ikke holde det ud længere, og det er mit ansvar.” Fortæller hun til Daily Mail.

Læs også

Elefant banker hovedet ind i et træ: Da vagter kommer tættere på, opdager de den triste sandhed

 

 

 

Dagens Gossip