'Min kæreste vil have mig til at fjerne tatovering af min døde søns navn'

Foto: Shutterstock

En mand, hvis kæreste har bedt ham om at fjerne en tatovering på brystet med sin døde søns navn, har på det sociale medie Reddit spurgt brugerne til råds.

En mand og hans kæreste er blevet uenige om en tatovering på hans bryst.

Læs også

John raser over McDonalds: 'I er håbløse'

I et anonymt opslag på det sociale medie Reddit, har den 26-årige fortalt, at hans søn på tragisk vis gik bort, da han blev født for tidligt. 

Den knuste far elskede ham 'fra det øjeblik, han blev født' og ønskede derfor at hylde ham. 

Derfor besluttede han sig for at få sin søns navn tatoveret på brystet, så han altid ville have et minde om ham med sig. 

Hans ekskæreste støttede op omkring idéen for otte år siden, men hans nye partner er dog ikke helt så glad for tatoveringen. Det skriver Daily Star

Ifølge det britiske medie kan hun ikke klare synet af tatoveringen, da hendes voldelige ekskæreste har det samme navn. 

"Hun siger, at det har genereret hende i et stykke tid, men at hun ikke ville sige noget før, fordi hun troede, at det ville gå over," skriver manden på Reddit. 

"Hendes eks var forfærdelig. Ren ondskab. Og hun gik rigtig meget igennem for at få ham permanent ud af sit liv." 

I og med, at hun ikke bryder sig om hans tatovering, har kvinden bedt sin partner om at få den fjernet. 

"Min kæreste siger, at hun ved, at det er min søns navn, men når vi er på stranden, og jeg ikke har en trøje på, eller når vi er i bad sammen eller er ved at træde ind i badet, kan hun se min tatovering og hun tænker på ham," skriver han også. 

"Jeg fortalte hende, at jeg ikke vil have den fjernet. Det betyder noget for mig at have min søns navn på mig, fordi han ikke er en del af mit liv på nogen anden måde. 

Mens fyren forsøgte at være 'forstående' overfor hendes situation, er hans kæreste 'sur', fordi han ikke få den fjernet. 

"Hun sagde, at hun troede, at jeg ville overveje det, nu når hun har været åben og ærlig om sine følelser, og at jeg er en r**, fordi jeg ikke vil give hende den tryghed i det mindste, men jeg ved ikke, hvad jeg kan gøre," skriver han på Reddit. 

"Min søns navn er tilfældigvis også hendes ekskærestes. Vi kan ikke ændre det, og jeg vil stadig beholde min drengs navn." 

Han spurgte brugerne på det sociale medie, om han var uretfærdig, fordi han nægtede at få fjernet tatoveringen, og det var der delte meninger om. 

Mens flertallet mente, at hun ikke skulle have kontrol over hans krop, sagde andre, at de godt kunne forstå, hvor svært det ville være for hende at se navnet hele tiden. 

"Det er virkelig træls for din kæreste, men hun bestemmer ikke over din krop, og dit traume og smerte er lige så gyldig som hendes," skriver en bruger. 

"Hun er nødt til at finde tilgivelse i sig selv, ellers vil ting som dette fortsætte med at kontrollere hende. Navnet skadede hende aldrig. Det gjorde manden, og hvis hun ikke kan skabe den forbindelse, er det muligvis slut for forholdet," skriver en anden.

Læs også

Fodboldstjerne sendte mig en SMS-besked under sit eget bryllup

"Jeg gik igennem det samme, og jeg var nødt til at komme videre. Jeg rammes stadig, men hvis du vælger at leve i fortiden, lever du ikke livet," skriver en tredje. 

 

Dagens Gossip