'Min søster fik en søn og bortadopterede sin 2-årige datter, fordi hun aldrig ville have en datter'

Foto: Shutterstock.com

En kvinde har afsløret, at hendes søster har bortadopteret sin toårige datter, efter at have født en søn, fordi hun 'ikke kunne passe på to børn'.

Den sønderknuste tante, som fik den sørgelige nyhed over et Zoom-opkald med sin familie, fortæller, at det er fordi hendes søster 'ikke ville have en datter'. Nu kæmper hun for at få forældremyndigheden. Det skriver The Sun.

Efter *Candice fødte en lille dreng under pandemien, arrangerede familien et Zoom-opkald, så de kunne se den nyfødte baby.

Læs også

Mors vigtige opråb viser, hvorfor vi bør lægge mobilen væk

Den anonym kvinde sagde, at hun var begejstret for at møde sin nye nevø, og at se sin niece igen. Så hun spurgte, om hun ikke kunne få lov til at sige hej til sin niece. 

Pludselig ændrede stemningen sig. Nu afslørede hendes søster, at hun havde bortadopteret hende, uden at fortælle det til nogen. 

"Min søster sagde meget stille, at hun ikke havde hende, fordi hun i begyndelse af januar havde bortadopteret hende, da hun ikke kunne passe på to børn," har kvinden fortalt ifølge The Sun. 

"Alle mistede besindelsen. Hele Zoom-opkaldet var et rod. Vi vidste ikke noget. Vi fik aldrig sagt farvel. Hun behøvede ikke at gøre det, da nogen af os ville have taget os af min niece." 

Den chokerende nyhed gjorde hende ked af det, da hun følte, at hun ville have været den perfekte person til at tage sig af Candices datter. 

"Jeg er i øjeblikket gravid, jeg er gravid, ejer et hjem og har ressourcerne til at tage mig af et lille barn såvel som at få min baby," forklarede hun. 

Den anonyme kvinde afslørede også, at hun faktisk allerede havde sat gang i adoptionsprocessen for flere år siden, efter at have oplevet 'flere spontane aborter og fertilitetsproblemer'. Derfor ville det have været let for Candice at give forældremyndigheden til sin søster. 

"Men jeg kender min søster og jeg ved, at hun inderst inde bare ikke ville have en datter," sagde hun. 

"Hun var deprimeret, da hun fandt ud af, at hun skulle have en pige, men var begejstret over sin nye graviditet med en dreng." 

"Min søster har altid sagt, at hun ville være mor til en dreng, så hun bortadopterede sin datter for at fokusere på dette." 

Foran hele den forsamlede familie, mistede den knuste kvinde besindelsen. Hun gik endda så langt, at hun kaldte hende for en 'narcissistisk c**t'.

Læs også

Mette sænker afgiften: Sparer danskerne for 475.000.000 kroner

"Jeg mistede besindelsen over min søster, efter at hun havde bortadopteret sin datter," fortalte hun. 

"Jeg spurgte hende, hvornår hun ville blive træt af den nye baby og ligeledes bortadoptere denne." 

"Jeg spurgte hende, hvordan i helvede hun kunne gøre dette, uden at tage kontakt til familien. Jeg kaldte hende for et monster, fordi hun fik børn, som hun ikke ville passe på." 

I sidste ende var det eneste, der fik hende til at falde ned, at hendes bedstemor tog sig til brystet og fik et angstanfald. 

Men på dette tidspunkt var skaden sket, idet Candice nægtede at tale med nogen i familien. 

Som følge af dette, endte familien med at blive rasende på den anonyme kvinde, fordi de følte, at hun ikke skulle have reageret på den måde, som hun gjorde. 

Men hun mente dog, at deres vrede blot var forkert placeret tristhed over det faktum, at ingen i familien fik lov til at sige farvel til Candices datter. 

Hun besluttede sig derfor for at gøre noget ved det. Hun kontaktede derfor en advokat, myndighederne og de lokale domstole, da hun ville forsøge at få adoptionen omstødt. 

"Jeg var ikke klar over, hvor mange muligheder jeg havde for at bekæmpe dette," fortalte hun. 

"Jeg vil kæmpe mod, at min søster for forældremyndigheden over sine børn. Jeg føler, at det måske er for meget, men jeg overvejer også at søge om forældremyndigheden for hendes søn. Jeg prøver at finde ud af, om det er en mulighed." 

"Min søster har en fortid med stoffer og ustabilitet. Hun opgav tilsyneladende et ban, fordi hun ikke var i stand til at passe det. Jeg vil mene, at hvis adoptionen er gyldigt, vil jeg kunne bruge det som grundlag for, hvorfor hun ikke bør holde det andet barn."

"Dette har været et mareridt. Tak igen til dem, der er kommet med nyttige forslag og feedback." 

*Navnet er ændret for at sikre anonymitet 

Læs også

Det kan blive dyrt: Hver 6. dropper det

 

 

Dagens Gossip