Mor ændrer på 2 måneder gammel babys udseende: Faren er rasende

Foto: Shutterstock.

"Jeg følte rent raseri," fortæller manden om episoden.

Et parforhold bliver sat på prøve, når der kommer børn ind i billedet.

Det har et par erkendt, da de for nylig er blevet forældre for første gang.

Læs også

Bonusmor nægtede: Så blev hun kaldt ‘den onde stedmor’

Der er især ét emne, der fylder så meget, at manden i forholdet har valgt at dele det online på mediet Reddit, skriver The Mirror. 

Han er nemlig i tvivl om, han kan tillade sig at være så sur og skuffet over sin hustru, som han er.

I opslaget forklarer manden, at parret har haft denne diskussion, siden deres to måneder gamle datter, Alicia, blev født.

"Min hustru kommer fra en kultur, hvor det er normalt, men jeg er bare ikke vild med sådan en smertefuld proces og ville foretrække at vente, indtil vores datter er ældre, så hun selv kan vælge, om hun vil have det gjort," forklarer manden.

Men det kom ikke til at ske. For en dag, da hustruen kom hjem fra et familiebesøg, havde datteren fået et par øreringe skudt i øreflipperne.  

"Jeg forlangte at vide, hvad der var sket, og min hustru sagde, at de besluttede at 'lave en dag ud af det' og bare få dem gjort."

Det fik på ingen måde overbevist manden, som straks tog smykkerne ud af datterens ører.

Foto: Shutterstock.

"Jeg følte rent raseri og fjernede straks øreringene og smed dem væk," forklarer han, hvilket gjorde hustruen vred og kaldte det "totalt respektløst".

"Den nat sov hun i gæsteværelset og vil ikke tale med mig,” skriver manden. 

"Jeg synes, jeg har gjort det rigtige. Hun fik det gjort uden at spørge mig - eller endnu vigtigere: Alicia. Så jeg tog dem ud, fordi vores baby ikke har brug for metalstykker, der stikker ud af ørerne," konkluderer han.

Alligevel er han nu kommet i tvivl. Derfor vil han gerne høre andres meninger på Reddit. 

I kommentarfeltet er der mange, der mener, at hans hustru er gået bag hans ryg. Flere pointerer, at der kan opstå hygiejniske problemer med at lave huller i ørerne. Der er dog også Reddit-brugere, der selv fik lavet det som små, hvor der ikke har været problemer efterfølgende.

Hvad synes du? Overreagerer manden? Bør han respektere sin hustrus ønske? Eller er hans måde at håndtere situationen okay? 

Læs også

Stuart bestilte nuggets hos McDonald’s: Fik en træls overraskelse

 

 

 

Dagens Gossip