Mor begyndte at græde ombord på fly, da sidemand kaldte hende fed: Det skulle han ikke have gjort

Foto: Shutterstock

En mor mærkede tårerne trille ned ad kinderne, da en sidemand ombord på flyet kaldte hende fed. Men så trådte en fremmede mand til.

Flysæder og overvægt hænger ikke så godt sammen, og gennem tiden har der været utallige historier om, hvordan at folk med mere eller mindre på sidebenene er blevet chikaneret i forbindelse med flyrejser.

Sådan var det også for Savannah Philips, der for nyligt blev konfronteret med sin egen vægt af en anden flypassager, som hun skriver på Facebook.

- Jeg er ikke den største ombord på et fly, men heller ikke den mindste. Jeg plejer altid at vælge mit eget sæde, så jeg ikke skal sidde ved siden af nogen, hvis jeg kan undgå det. Denne gang havde jeg fået tildelt et sæde ved siden af en cirka 60-årig ældre mand, skriver Savannah Philips, der oprindeligt kommer fra den amerikanske stat Oklahoma.

Manden rejste sig, så Savannah Phillips kunne komme ind på sin plads ved vinduet, men så snart, at hun havde sat sig, tog manden sin telefon frem og skrev en yderst ubehagelig besked.

Læs også

Forældre raser over lærer: Tvinger elever til at drukne vaskebjørne

- Han tog sin telefon frem, der havde en kæmpe skærm og lyset skruet helt op, og telefonen var måske 30 centimeter fra mit ansigt, hvorefter han skrev til en eller anden, at han ‘sad ved siden af en stinkende fed en’.

Moderen blev chokeret, da sidemanden kaldte hende stinkende fed. Foto: Savannah Phillips

Den besked faldt Savannah Phillips for brystet, og vægten havde altid været et ømt punkt for moderen, der kunne mærke at tårerne pressede sig på.

- Jeg drejede hovedet væk så hurtigt som muligt. Jeg var i chok, og det var som at blive konfronteret med alle de negative ting, som jeg selv tænker på daglig basis. Før jeg vidste af det, kunne jeg mærke tårerne løbe ned ad kinderne, skriver Savannah Phillips. Men det var der en passager, der ikke ville finde sig i.

En mand, der sad på række bagved, prikkede nemlig den ældre mand med mobiltelefonen på skulderen, genfortæller Savannah Phillips:

- Jeg skal lige snakke med dig. Vi bytter sæde lige med det samme.
- Okay, tak skal du have, men hvorfor?, spurgte manden, med mobiltelefonen.
- Fordi du sidder og skriver sms’er om hende (Savannah Phillips, red.) og det vil jeg ikke finde mig i, svarer manden.

Læs også

Hundeejer kom hjem og fandt sine to hunde drivvåde: Tabte næse og mund, da han så videoovervågningen

Den ældre mand blev sur, men bytter plads med den yngre mand bagved.

Hans navn er Chase Irwin, der fra sit sæde kunne se, hvordan man skamfuldt bagtalte sin sidemand ombord på flyet.

- Jeg sagde, at han var en sand helt, og selvom stewardessen forsøgte at give ham en masse gratis drinks på flyet, og sagde at han var en sand ven, så var det ikke hende, som han reddede, det var mig, skriver Savannah Phillips på Facebook.

Og det personlige opslag har fået stor opmærksomhed, hvor det på kun få dage har fået over 4000 likes.

Hør selv parterne beskrive flyturen her:   

37-årig kvinde fra Frederikssund blev træt af mand ombord på båd: Så tog hun en drastisk beslutning

 

Dagens Gossip