Mor blev kaldt ‘fed’ af lille datter: Så kommer moderen med et genialt svar

Emil Ryttergaard

370 uger siden

|

18/06/2017
Viralt
Foto: Allison Kimmey
Foto: Allison Kimmey
Da Allison Kimmeys datter kaldt hende ‘fed’ efter en tur i poolen, kom moderen med et enestående svar, der bliver hyldet af tusindvis af mødre verden over.

Dagens topnyheder

- Mor er fed. 

Det var de tre ord, der som et sandhedsvidne røg ud af munden på Allison Kimmeys datter, da mor og datter var taget en tur i poolen. 

Datteren var sur over at skulle hjem, efter at have leget i det kolde vand, og sagde de tre, sårende ord til sin bror på vej hjem, skriver Allison Kimmey i et opslag på Instagram. 

Men i stedet for at blive sur, tvær eller ked af det, så tog forfatteren og kropspositive fordragsholder Allison Kimmey fat i sin datter og tog en snak med hende, da de kom hjem. 

- Sandheden er, at jeg ikke er fed. Der er ingen, der er fede, det er ikke noget, som man kan være. Men jeg har fedt. Vi har alle sammen fedt, sagde den ærlige mor til datteren. 

I sit opslag forklarer Allison Kimmey at datteren ikke tror, at hun har noget fedt på kroppen, hvilket moderen må afvise for den lille pige. 

- Alle mennesker i hele verdenen har fedt på kroppen, men nogle har mere end andre. Nogle har meget, og nogle har ikke så meget. Men det betyder ikke, at nogle mennesker bedre end andre, forstår du?, lød det fra Allison Kimmey, og datteren nikkede ivrigt. 

Det opslag har rørt mange mødre og forældre, og har fået over 33.000 likes på under en uge, hvor mange roser moderen får hendes ærlige og gode håndtering af datteren.  

Se selv hele opslaget her

Foto: Allison Kimmey