Forældre søger barnepige til 425.000 kroner i løn - men der er en uhyggelig hage

Et forældrepar I Skotland er desperate efter at finde en barnepige, der bogstavelig talt TØR sige ja til jobbet. Der følger nemlig overnaturlige oplevelser med i lønposen.

425.000 kroner om året inklusive kost og logi er vel egentlig en meget fordelagtig aftale, hvis man har mod på at være barnepige for en familie i Skotland.

Men stillingen kræver nok lidt mere end bare almindeligt mod på børn, for den skotske familie har på bare et år matte vinke farvel til ikke færre end fem ansatte, der ikke ønskede at beholde stillingen.

Årsagen? Families historiske hus er åbenbart ramt af overnaturlige hændelser, hvor man kan høre uforklarlige, mystiske lyde og opleve glas, der splintrer af sig selv.

Det skriver Mirror.

Læs også

3 nemme trin til en fastere numse på 30 dage

Nu har familien taget de sociale medier til hjælp i håbet om at finde en barnepige, der ikke lader sig afskrække af sådanne småting. Med en annononce på hjemmesiden childcare.co.uk efterlyser de en ny person, der vil se efter deres børn på fem og syv år i familiens store ejendom, der har en formidabel beliggenhed.

Men som ansøger skal du være villig til ofte at være alene i det store hus og sove der med børnene mandag til fredag. Derudover skal du lave morgenmad, gøre børnene klar til skolen, aflevere og hente dem, hjælpe med lektier og gøre dem klar til seng.

Til gengæld for dine ydelser får du udover lønnen dit eget værelse, badeværelse og køkken samt 28 feridage om året.

Ifølge Mirror er der allerede flere, der har søgt stillingen, men det er første gang Richard Conway, der er stifter af childcare.co.uk, har oplevet et stillingsopslag som dette.

Læs også

Hans far døde lige før hans 16 års fødselsdag: Efterlod overraskelse som får alle til at hyle

- Da vi først så det, var vi lidt chokerede, og nogen af os også lidt skeptiske. Men efter vi talte med familien og deres tidligere ansatte, fandt vi ud af, at den var god nok, siger han til Mirror.

- Vi har hjulpet både fantastiske og mærkværdige familier gennem tiden med at finde børnepasning via hjemmesiden, men det her er nok en af de mere anderledes historier, vi har haft. Familien har dog forsikret os om, at der aldrig har været nogen, der har lidt overlast ved at bo i huset, men ingen tvivl om, at den kommende barnepige skal være gjort af et særligt stof.

Ingrid besøgte sin ven på hospitalet - hvad hun så, fik benene til at ryste under hende

Dagens Gossip