Mor deler genialt trick: Brugte ris til at få søn til at rydde op

Foto: Shutterstock.

Hun fik hjælp af 'Onkel Ben'.

Det kan godt være noget af en opgave at få ens børn til at rydde op. Det kan de fleste forældre nok godt skrive under på.

Det kan 51-årige Sue Inness fra Melbourne i Australien i hvert fald.

Læs også

Kan du se, hvad det er? Alfabetmåtte får folk til tasterne

Sønnen Lachlans beskidte værelse blev til sidst for meget for den australske mor.

Det skriver The Mirror.

Et tip fra Sues søster var det, der til sidst fik sønnen til at tænde for støvsugeren og smide det beskidte tøj i vasketøjskurven.

"Jeg var ved at rive mit hår ud. Hans værelse havde været beskidt i et stykke tid, og som forælder føler du, at du banker hovedet mod en mur, når du igen og igen fortælle dem, at de skal rydde op," fortæller Sue og fortsætter.

"Først lukkede jeg bare hans dør, så jeg ikke kunne se rodet, men så tænkte jeg 'nej jeg har fået nok'. Jeg snakkede med min søster, og hun sagde til mig, at jeg havde brug for hjælp fra onkel Ben."

Onkel Ben er ikke - som det er nærliggende at tro - et familiemedlem, men derimod mærket Uncle Ben's, der blandt andet producerer forskellige slags saucer og ris.

Foto: Shutterstock.

Sue fandt en pakke sorte ris, som hun plantede rundt omkring på sønnens værelse. 

Planen gik på, at sønnen Lachlan skulle tro, at hans værelse var blevet så uhumsk, at mus var begyndt at flytte ind. 

Efter tre dage vendte det hele. Lachlan gik i gang med at rydde sit værelse op, ordnede sin seng, rengjorde overfladerne og puttede alt sin beskidte tøj til vask. 

Sue valgte dog til sidst at fortælle Lachlan, at det ikke var muselort, men derimod ris, der var rundt om på værelset. Det kunne sønnen heldigvis sagtens se det sjove i.

Efterfølgende har Sue delt tricket i en rengøringsgruppe på Facebook, og her er folk vilde med tippet, der har fået over 60.000 likes.

Læs også

Genialt råd: Derfor skal du putte vådservietter i vaskemaskinen

 

 

 

 

Dagens Gossip