Mor deler smart pizza-trick: Sådan får du plads til 3 pizzaer på 1 bageplade

Foto: Facebook

En mor har delt et trick, der gør det nemt at have hele tre pizzaer i ovnen på samme tid. Der er sågar plads til endnu en bageplade i ovnen.

Mums! Pizza er en favorit hos rigtig mange. Uanset om det er weekend eller hverdag, så er pizza nemt og lækkert, og fyldet kan varieres i det uendelige, så der er noget for enhver smag.

Du kan både lave pizzaer til familiens yngste medlemmer, der er børnevenlige uden alt for stærke krydderier på, du kan lave pizzaer i vegetarudgaver, og du kan lave pizzaer med ekstra meget fyld til dem, der bare ikke kan få nok.

Læs også

2-årig nægter at flytte sig: Så får faren en genial ide

Problemet opstår, hvis der er mange munde, der skal mættes, og der skal laves flere pizzaer af gangen. Men nu har en mor delt et smart trick på Facebook, så der er plads til hele tre pizzaer på én plade.

Tricket er blevet delt i gruppen “Family Lockdown Tips & Ideas Facebook group,” hvor der er blevet postet alverdens ideer under corona-nedlukningen. 

Sådan gør du

Moren viser, hvordan hun får plads til tre frysepizzaer på én plade, så der faktisk også er plads til endnu en plade i ovnen, hvor der kan laves endnu flere pizzaer eller pommes frites på. 

Det er et af de slags trick, hvor du bagefter tænker: ‘Selvfølgelig!”, for det handler blot om at tænke lidt kreativt.

Pizzaerne bliver delt i halve, mens de stadigvæk er frosne, hvorefter de bliver placeret strategisk på pladen. Du kan se hvordan længere nede i denne artikel. Herfter ryger de i ovnen, og bliver bagt. Det er et trick, som kan bruges, hvis du skal lave frysepizzaer.

Laver du dem selv fra bunden af, kan du selv vælge størrelsen på pizzaen og sørge for, at bunden kommer til at fylde hele bagepladen.

Foto: Family Lockdown Tips & Ideas/Facebook

 

Læs også

Mellemlander i udlandet for at komme til fodboldkamp: Det er billigere end at tage toget

 

 

Dagens Gossip