Mor fik ubehagelig overraskelse: Lærer lagde besked i elevs madkasse

Emil Ryttergaard

388 uger siden

|

06/02/2017
Viralt
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Da moren åbnede sin datters madkasse, gemte der sig en grim overraskelse fra læreren.

Dagens topnyheder

Når børn begynder i børnehaven og sidenhen skole, så er det en tid, der kan kan være fyldt med svære konflikter, drillerier og utallige svære dilemmaer, som man som barn og forælder skal være meget opmærksom på. 

Men det er næsten altid sikkert, at man kan regne med pædagogernes eller lærernes opbakning, når der opstår konflikter. Altså lige indtil at det er de 'voksne,' der selv starter konflikten. 

Da en australsk mor skulle åbne sin 3-årige datters madpakke efter en tur i børnehaven, fandt hun en seddel, der sidenhen har delt vandene på Facebook, skriver Mirror

I madkassen lå der en seddel med en sur smiley, og teksten: 

- Dit barn havde et stykke chokoladekage med fra den røde madkategori med i dag. Vær sød at vælge sundere alternativer til børnehaven. 

Foto: Facebook

Den australske mor Melinda Tankard Reist er veninde til moren, der fik seddelen med hjem, hvorefter hun lagde billedet op på Facebook i rendyrket forargelse. 

- Min veninde har 8 glade og sunde børn, men så fik hendes 3-årige denne seddel med hjem. Jeg sagde, at hun skulle lægge to stykker i madpakken i morgen og så bede dem om at rende og hoppe, skriver Melinda Tankard Reist på Facebook.

Det delte straks vandene på det sociale medie, hvor flere forældre forsvarede lærerens beslutning, imens andre var harme over lærerens ydmygende seddel til moren. 

- Kære lærer. Jeg glæder mig til at komme hjem til dig, og vælge, indkøbe og lave 21 måltider til 10 mennesker hver uge, skriver en forarget bruger på Facebook.  

Se selv morens opslag og Facebooks reaktioner i opslaget herunder:

Herhjemme i Danmark har vi også haft stor debat om mad, særligt blandt ældre. Da Jette så hvad hendes gamle mor blev spist af med i Egedal Kommune, brød helvede løs på Facebook