Mor giver datter en trøje: 11 måneder senere, indser hun hendes store fejl

Skrevet af Nicolai Steinicke

06/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
I slutningen af ​​november henvendte en mor fra Storbritannien sig til offentligheden med en mærkelig historie. På sin TikTok-konto, hvor hun har mere end 37.000 følgere under navnet "resolutera", fortæller hun historien - og indrømmer alt.

Mest læste i dag

Sidste år gav hun sin teenagedatter en hættetrøje til jul, men nu - elleve måneder senere - har den overrumplet hende.

I klippet med den løst oversatte titel "Public Announcement - Teenage Clothes" præsenterer TikToker hendes faux pas. Først holder hun hættetrøjens to lynlåsdele op til kameraet.

Det, der i første omgang kan virke harmløst for mange andre, viser sig ved andet øjekast at være silhuetten af ​​en stripper.

Umiddelbart virker det ikke overraskende, at briten lod denne detalje glide. Hun havde selv set "damerne" - men troede, de var feer.

Men så viser hun brugerne hele trøjen, og gør det rimelig tydeligt.

Det er ikke kun lynlåsene, der forestiller strippere, men hele hættetrøjen, som er printet med deres silhuetter fra top til bund.

Efter næsten et år uden at have bemærket det, fortalte moderen i denne uge Newsweek, at hun i det mindste havde lært af det. Så hun vil opføre sig lidt smartere, næste gang hun skal på indkøb til jul.

"Note til dig selv: inspicer tøjet mere grundigt næste gang," fortalte TikTok-brugeren til det amerikanske magasin. Men til sidst har hun endda det sidste grin. Fordi den forkludrede hættetrøje viser sig at være et direkte hit ved sekundær brug.

Videoen kan ses herunder.