Mor gør klam opdagelse i sønnens kommode efter at have bemærket en væmmelig lugt

Foto: Phoebe Bartlett

Moderen kunne ikke forstå, hvor den mystiske lugt stammede fra. Men da hun åbnede kommodeskuffen, stod det pludselig helt klart.

For et par dage siden delte britiske Phoebe Bartlett et billede, som i den grad har fået folk til tasterne på det sociale medie Twitter.

På billedet sidder hendes treårige bror Freddie i et batman-kostume og græder ved siden af en åben kommodeskuffe.

Det skriver det amerikanske medie Buzzfeed

Læs også

Kim tabte kæben, da han så kagekonen fra Føtex til fødselsdagsfest: 'Blomsterberg, go home!'

- Mor har lige fundet en skuffe fuld af tis, som min treårige bror har tisset i og bebrejdet hunden. Haha, skriver 21-årige Phoebe Bartlett til billedet af sin opløste lillebror.

- Det der skete var, at min mor kunne lugte tis på sit værelse i omkring en uge, men kunne ikke finde en plet fra hunden. Så hun spurgte min bror, om tisset var på hendes værelse. Så åbnede han skuffen, hun skreg og sagde: Har du gjort det her? Så svarede han, at det havde han, forklarer Phoebe Bartlett til BuzzFeed.

Den kuriøse opdagelse fik moderen til at kalde på 21-årige Phoebe Bartlett, som overværede hændelsen og forevigede synet af sin grædende lillebror ved siden af skuffen med hans tis.

Storesøsteren har sin egen teori om, hvorfor lillebroderen ikke gik på toilettet i stedet:

- Han er kun tre år gammel. Han må have gjort det, mens han var inde på sit værelse og kiggede på sin tablet, som også ligger på kommoden, og ikke orkede at gå på toilettet. Så han åbnede skuffen og tissede derned, siger hun til BuzzFeed.

Twitterbrugerne reagerer med blandede følelser på billedet af den grædende Freddie, som i løbet af få dage er gået viralt med 152.000 likes, 51.000 delinger og tusindvis af kommentarer.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

Nogle synes, at det er et morsomt billede. Andre synes, at det er ulækkert og mener, at det er tarveligt af storesøsteren at dele fotografiet på Twitter.

Far skriver lummer kommentar på Facebook: Så får han en besked fra sin datter og indser sin pinlige fejl

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip