Mor lod sovende spædbarn blive i bilen, mens hun løb ind og hentede mad - det skulle hun aldrig have gjort

Nils Würtzenfeld

357 uger siden

|

12/09/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mor fik sit livs forskrækkelse, da hun efterlod sin syv uger gamle datter i bilen.

Dagens topnyheder

Tirsdag aften for en uge siden var en ung kvinde fra Fontana i California på vej i sin bil for at hente en gang takeaway.

Med sig i bilen havde hun sit kun syv uger gamle spædbarn, der sov i sit barnesæde. Det skriver The Mirror.

Da kvinden ankom til den Chipotle-restaurant, hvorfra hun havde bestilt sin mad, parkerede hun ude foran restauranten og valgte at efterlade sin lille datter for ikke at vække hende.

Samtidig besluttede hun at lade nøglen sidde i tændingen for at lade bilens aircondition køre videre.

Herefter smuttede hun hurtigt ind efter familiens mad, men hele optrinet var blevet observeret af en gæst i restauranten, der hurtigt løb ud på vejen, satte sig ind i bilen og kørte væk.

Moderen har siden fortalt til politiet, at hun med det samme løb efter bilen på parkeringspladsen og skreg, at hun ville have sit barn tilbage.

Den fremmede mand, der beskrives som mellem 35-40 år, kørte dog væk i kvindens Kia Optima, hvorefter hun panikslagen kontaktede politiet.

En eftersøgning blev straks iværksat, og 90 minutter efter den chokerede kidnapning fandt man bilen 27 kilometer fra restauranten.

Køretøjet var dog forladt, men et vidne fortalte politiet, at en mand var stukket af fra stedet sammen med et spædbarn i armene.

Med hjælp fra vidner lykkes det efterfølgende politiet at finde frem til manden og barnet - der heldigvis var uskadt. 

Gerningsmanden blev straks anholdt, og den lille pige blev genforenet med sin mor, der kunne glæde sig over, at den skræmmende oplevelse trods alt fik en lykkelige slutning.

Læs også: Mor hørte i radioen, at nogen var død i en frygtelig bilulykke - så opdagede hun politibilen i indkørslen