Mor med hjerteskærende advarsel: Jeg mistede min lille søn

Foto: Jenny Bennett

En mor advarer andre efter, at hun mistede sin egen 18-måneder gamle søn.

En amerikansk kvinde ved navn Jenny Bennett tænker tilbage på dengang, hvor hun var nødt til at udføre hjertemassage på sin blot 18-måneder gamle søn.

Desværre formåede hun ikke at redde sønnens liv, og hun deler derfor en hjerteskærende advarsel til andre forældre, så de ikke ender i samme situation.

Læs også

Bedste ven afslører: Jeg ved Maddie blev solgt

Jenny Bennett fortæller, at hun kom ud og fandt sin søn liggende livløs i familiens badebassin. Her udførte hun efterfølgende hjertemassage på sønnen, men det lykkedes aldrig at få liv i lille Jackson.

Jenny Bennett fortæller nemlig, at alle døre var lukket ud til området med badebassinet, men det lykkedes alligevel den 18 måneder gamle Jackson at komme derud. Årsagen var, at der var et lem i havelågen til deres hund, og denne lem var Jackson kravlet igennem.

Derefter ville han i vandet, da det ofte er noget han gør sammen med sin familie.

“Han elskede at svømme med os, og han elskede vandet. Vi var meget stolte af ham, og vi kaldte ham en vand-baby,” lød det fra Jenny ifølge mediet DailyStar, der efterfølgende fortæller om, hvordan hun fandt ham.

Hans øjne var åbne og huden var varm

“Jeg løb med det samme ud til bassinet, og der fandt jeg ham flydende med ansigtet ned. Jeg hev ham op. Hans øjne var åbne, hans hud var varm og han var stadig lyserød i huden,” fortæller Jenny om den skæbnesvangre dag og fortsætter:

“Jeg troede, at jeg havde fundet ham i tide. Jeg kunne ikke høre ham trække vejret, og da jeg satte mit hoved til hans bryst, kunne jeg heller ikke høre noget hjerteslag, så jeg begyndte på hjertemassage på min søn,” fortæller hun.

Jenny Bennett der til dagligt er sygeplejerske, har udført hjertemassage mange gange før, men aldrig på et barn.

Kort efter kom ambulancereddere og kørte Jackson på hospitalet. Der lå han i respirator i fire dage, indtil han blev erklæret for hjernedød. Familien valgte derfor at donere hans organer.

Sommeren efter rejste familien til Anchorage i Alaska, hvor de mødte en 4-årige dreng, der havde fået deres søn Jacksons hjerte.

Læs også

Den nybagte far tager selfie med sin søn - Moren i baggrunden har fået millioner til at reagere

 

 

Dagens Gossip