Mor opdager giraf midt i nyhederne: Nu griner alle af hende

Foto: Alison Williams/Facebook

En stakkels kvinde er blevet til grin, efter hun pludselig gjorde en vild opdagelse midt i nyhederne.

Når en slipseklædt reporter dukker op på tv-skærmen og snakker efterforskning og kemiske våben, forventer man ikke, at et af Afrikas store dyr pludselig dukker op i baggrunden.

Det var ikke desto mindre, hvad der skete mandag aften, da britiske Alison Williams fra byen Bristol i England pludselig var ved at få sin aften-te galt i halsen, mens hun så nyhederne. Det skriver Metro.

For mens den engelske kvinden pligtskyldigt sad og fulgte med i, hvad der var sket i Bristol og omegn, løb der pludselig en giraf bag den intetanende rapporter.

Læs også

Forældre bliver vækket af grædende søn: Da de hører hans ord, styrter de skrækslagne ned i vaskerummet

Alison Williams, der så tv sammen med sin 24-årige datter, Kate Williams, blev fuldstændig målløs over synet af det store afrikanske dyr, der pludselig krydsede Bristols gader.

- Efter en kop te satte vi nyhederne på og sad og så det, som vi plejer. Pludselig greb min mor fjernbetjeningen og udbrød: Jeg er sikker på, at jeg lige så en giraf løbe virkelig stærkt i baggrunden! hvorefter hun begyndte at spole tilbage, fortæller Kate Williams.

Mens datteren forvirrede forsøgte at forklare sin mor, at der ingen giraf var, insisterede moderen på, at hun netop havde set en giraf, og at hun ville spole tilbage for at bevise det.

Læs også

Nygift par nyder deres bryllup: Pludselig kigger de op og går i panik

Der gik dog ikke længe, før Alison Williams måtte sande, at hun havde været lidt for hurtig. Det var nemlig ikke en giraf, men en stor nedrivningsmaskine, der havde passeret i baggrunden af billedet. Noget der fik datteren til at skrige af grin.

Siden har Kate Williams filmet øjeblikket, hvor den store maskine dukker op i indslaget, hvorefter hun har lagt klippet på Facebook med teksten:

- Min mor blev nødt til at spole nyhederne tilbage, fordi hun svor, at hun så en giraf løbe forbi i baggrunden. Jeg er død af grin.

Og som om ydmygelsen ikke var nok i sig selv for Alison Williams, så er datterens video blevet et globalt hit, der er blevet delt mere end 150.000 gange.

Du kan se opslaget og den sjove video herunder:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip