Mor skaber vrede på nettet: Har opkaldt sin datter efter cannabissort

Foto: Privat

En mor har skabt både vrede og forargelse på nettet, efter at det er kommet frem, at hun har opkaldt sin datter efter den cannabissort, hun bedst kan lide.

En mor har delt et opslag af sin datter på Instagram, der bestod af to yndige billeder af den lille pige. På billederne står hun med en taske på ryggen, og er klar til hendes første dag i børnehaveklasse. Det skriver The Sun.

Læs også

DMI melder ud: Vejrskifte på vej

"Indikahs første dag i børnehaveklasse i dag!", har den stolte mor skrevet til sit Instagram-opslag, hvilket hun fulgte op med: 

"Spred dine vinger, min lille pige. Verden er et smukt sted at udforske." 

Foto: Reddit

Hun runder teksten på sit Instagram-opslag af ved at henvise til en side på det sociale medie, der henviser til cannabisentusiaster. 

Det er selvfølgelig den sidste del af hendes billedtekst, der har fået mange til at tro, at moren har valgt at opkalde sin lille pige efter en cannabissort, der går under navnet Cannabis Indica.

Foto: Reddit

Hendes opslag på Instagram, er siden blevet delt på det sociale medie Reddit, hvor det med det samme førte til både vrede og forargelsen blandt en stor del af brugerne. 

Derfor var der også flere brugere, der i kommentarfeltet på Reddit gav udtryk for, at de bestemt ikke bakkede op omkring, at moren har opkaldt sin lille datter efter en cannabissort. 

"Hvis du er så vild med cannabis, så er det helt fint, men hvorfor skal du lægge det over på dit barn resten af barnets liv," er der blandt andet en bruger, der har skrevet. 

"Stakkels barn," har en anden bruger skrevet i en mere kortfattet kommentar, mens en tredje bruger også erklærede sig enig med de to andre: "Så skammeligt. Stakkels barn."

Indlægget blev delt i en gruppe (et såkaldt subreddit) kaldet r/Trashy.

I denne gruppe er der mere end 2,3 millioner medlemmer fra hele verden.

Læs også

Sænker afgiften: Fra næste fredag får du billigere strøm

 

 

Dagens Gossip