Mor skulle flyve 10 timer med spædbarn: Se hendes rørende gestus

Skrevet af Henrik R

04/05/2022
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor skulle flyve 10 timer med sin 4 måneder gamle baby. Hun havde derfor forberedt noget til mere end 200 medpassagerer ombord på flyet.

Mest læste i dag

Lange flyvetur er sjældent sjove, det skulle da lige være med undtagelse af, at man havde fået sneget sig ind på førsteklasse. Men sidder man på de billige række, og samtidig er placeret i nærheden af et spædbarn, der flyver for første gang, så bliver det næsten ikke værre.

Det var en mor også godt klar over, da hun skulle ud på en længere flyvetur med sin baby. Turen fra Seoul i Sydkorea til San Francisco i USA tager omkring 10 timer, og der var store chancer for, at hendes baby ville græde i løbet af flere omgange under den lange flyvetur.

Moderen der ikke ønskede at genere sine medpassagerer, valgte derfor at forberede noget hjemmefra, som mange andre forældre der flyvende med grædende børn, kunne lære noget af.

Hun havde pakket 200 små gaveposer, som var fyldt med slik og ørepropper. Dertil var der også en sød lille besked i posen.

”Hej. Jeg er Junwoo, og jeg er 4 måneder gammel. I dag skal jeg til USA med min mor og bedstemor for at besøge min tante. Jeg er en lille smule nervøs og bange, fordi det er min første flyvetur i livet. Det betyder, at jeg måske begynder at græde eller larmer en del,” lyder starten af beskeden der fortsætter:

”Jeg vil prøve at være stille, men jeg kan altså ikke love noget. Så undskyld på forhånd. Min mor har forberedt en lille gavepose til dig! Den indeholder noget slik og ørepropper. Brug dem venligst, hvis jeg begynder at larme for meget. Nyd din flyvetur. Tak,” slutter beskeden

Foto: Facebook / Dave Corona

Babyen begyndte aldrig at græde

Dave Corona var blandt passagerne på flyet, og det var ham, der valgte at dele historien på de sociale medier, da de var landet. Han kunne blandt andet berette om, at gaveposen slet ikke havde været nødvendig, for den lille 4 måneder gamle Junwoo begyndte aldrig at græde.

”På en 10-timers flyvetur fra Seoul Korea til San Francisco, delte en mor mere end 200 gaveposer ud fyldt med slik og ørepropper i tilfælde af, at hendes 4 måneder gamle datter skulle græde under flyvningen,” lyder det fra Dave Corona der fortsatte:

”En virkelig rørende gestus af moderen, men som du ved, når du har børn, så skal du altid forvente det uventede. Der kom ikke en lyd ud af barnet,” slutter Dave Corona