Mor taber sig 30 kilo med simpelt trick: I dag er hun uigenkendelig

Skrevet af Nicolai Steinicke

04/10/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Diæter var aldrig hendes ting, fitnesscentret var en uendelig tortur. Ikke desto mindre ønskede Kathleen Hart at komme tilbage i form efter fødslen af ​​sin anden datter. På et tidspunkt smed hun de gamle opskrifter, der ikke hjalp hende over bord. Så prøvede amerikaneren et meget simpelt trick.

Dagens topnyheder

I Newsweek skrev dagens vægttabscoach et essay om, hvordan hun formåede at tabe sig omkring 30 kilo uden nogen alvorlig tortur.

"Fordi jeg ville skabe noget lethed, besluttede jeg at sætte et dagligt skridtmål. Og det startede bestemt ikke ved 10.000," skriver Hart om at starte sin vægttabsrejse.

På det tidspunkt havde hun et skrivebordsjob og havde næsten ikke anden motion. "På det tidspunkt kunne jeg kun klare 3.000 skridt, fordi jeg pendlede til et kontor en time væk og sad ved mit skrivebord i otte timer," sagde moderen.

"Så begyndte jeg at blive kreativ. Jeg tænkte: Hvordan kan jeg øge mit skridttal til 4.000?" Endelig benyttede Hart enhver lejlighed til at gå en kort tur.

"Jeg begyndte at rejse mig fra mit skrivebord, mens alle andre holdt røgpauser og gik rundt i bygningen et par gange i løbet af dagen. Tro det eller ej, men disse trin lagde sig meget hurtigt," skriver influenceren.

Hun gik så oftere og oftere og brugte mange tricks, såsom at parkere sin bil langt væk fra en destination. Hun købte også en skridttæller for at motivere sig selv.

"Da jeg øgede mit trinmål til 10.000 og begyndte at følge en livsstil med lavt kulhydratindhold, fandt jeg ud af, at vægten faldt meget effektivt," skriver Hart. Hun tabte sig trods alt 30 kilo på kun syv måneder.

I dag ser Hart helt anderledes ud end før og er ikke længere genkendelig. Derfor rådgiver hun nu andre mennesker, der ønsker at tabe sig.

Spørgsmålet er bare, hvad hun helt præcist vil afsløre. Hvis man tror på hende, er det i sidste ende nok at gå flere ture og måske undgå kulhydrater lidt.

Herunder kan du se hendes opslag.