Mor tager dette billede af sin søn: Så gør kvinden i baggrunden noget chokerende

Skrevet af Nicolai Steinicke

04/10/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hverken sønnen eller moren havde regnet med dette fra kvinden i baggrunden.

Dagens topnyheder

At have en søn eller datter i Forsvaret kan være både en stolt og udfordrende oplevelse, hvor bekymringer om sikkerhed og levetid vejer tungt.

Derfor bruger Heather Almond, som er en amerikansk mor, alt den tid hun overhovedet kan med sin søn Gavin, når han ikke er inde hos hæren, hvor han er i gang med at få den grundlæggende træning.

En dag, da der var familieweekend, var mor og søn ude at spise på en restaurant, men så tog situationen en meget uventet drejning, da de skulle betale, skriver Bored Daddy.

Moren delte efterfølgende et opslag på Facebook, der beskrev hele situationen.

I weekenden besøgte jeg min søn i Fort Benning med min datter og mor. Han er til grundtræning, og det var en familieweekend.

Han elsker sushi, så vi fandt en japansk restaurant.

Vi bestilte sandsynligvis mad til en værdi 700 kroner, og da vi gik for at betale, sagde servitricen, at folkene ved det andet bord havde betalt. Servitricen sagde, at de ville takke min søn for hans service.

De var væk, før jeg fandt ud af det, men jeg tog tilfældigvis et billede af min søn, der havde en af ​​personerne i baggrunden.

Jeg ved ikke, hvem hun er, men jeg kan fortælle dig, at det betød alverden for os. Vi vil finde en måde at betale det videre på."

Herunder kan du se billedet, hvor en af de generøse gæster sidder i baggrunden.

Foto: Facebook