Mor tager familiebillede: Er rædselsslagen over uhyggelig detalje i baggrunden

Foto: Facebook/Privat

En 23-årig mor havde i flere år oplevet uforklarlige hændelser i sin lejlighed. Da hun opdagede en uhyggelig detalje i baggrunden på et familiebillede, gav det mening, men alligevel blev hun rædselsslagen.

Det søde familiebillede, som blev taget af den 23-årige Alice Martin, der indeholdt både hende selv, hendes lille søn, og hendes partner, er taget fra den tid i løbet af foråret sidste år, hvor coronapandemien rasede på sit højeste niveau.

Læs også

Kvinde modtog ved en fejl 7.5 millioner: Nu er hun anholdt

Alligevel var det dog først for nylig, at Alice opdagede, hvad der gemte sig i baggrunden på billedet. Det opdagede hun ved en tilfældighed, da hun bladrede sin telefon igennem. Da hun opdagede den uhyggelig detalje i baggrunden, fik hun sig en gevaldig forskrækkelse. 

Det skriver det britiske medie Daily Mirror.

Foto: Facebook/Privat

På billedet kan man se den smilende, lille familie, men i baggrunden kan man også se en skygge, der til forveksling ligner et spøgelse, der står med en ukendt genstand i hånden. 

Alice Martin har fortalt, at hun i flere år har oplevet uhyggelige ting i sin lejlighed. Hun har bl.a. oplevet, at fjernsynet tænder af sig selv, og at sønnens legetøj pludselig begynder at sige lyde. Derfor blev hun også ekstra forskrækket, da hun så, hvad der ligner et spøgelse på familiebilledet. 

"Jeg prøvede at fortælle mig selv, at det bare var en skygge eller noget, der hang på døren, men jo mere jeg kiggede på det, jo mere tænkte jeg 'hvordan kan det være dét?'," sagde hun til Daily Mirror.

Hun fortalte også, at hun havde vist billedet til flere forskellige personer, hvoraf flere af dem var af den overbevisning, at den uforklarlige ting i baggrunden var noget paranormalt: 

"De følte 'noget', da de så det," sagde hun. 

Foto: Facebook/Privat

Billedet har medført, at der er flere ting, der er faldet på plads for den 23-årige mor. For ikke nok med, at hun selv har oplevet en række uforklarlige og uhyggelig ting i sin lejlighed, så har hendes søn heller ikke kunne sove på sit eget værelse. 

Derfor har den lille familie været nødt til at finde en ny bolig. I den nye bolig har sønnen heldigvis ingen problemer med at sove.

Læs også

Kvinde modtog ved en fejl 7.5 millioner: Nu er hun anholdt

"Han er faldet perfekt til på sit nye værelse, og der er ingen problemer overhovedet," har Alice sagt til Daily Mirror. 

 

Dagens Gossip