Kvinde modtog ved en fejl 7.5 millioner: Nu er hun anholdt

Foto: Shutterstock.com

En kvinde i New Orleans er blevet arresteret, efter at hun nægtede at returnere de 7.5 millioner kroner, som var blevet indsat på hendes konto ved en fejltagelse.

Kelyn Spadoni blev taget i forvaring onsdag, April 7, anklaget for tyveri af mere end 150.000 kroner, bank bedrageri og ulovlig overførsel af pengemidler - det skriver Unilad.

Læs også

Nyt blæk: Nu er 98 procent af hendes krop dækket

De påståede lovovertrædelser fandt sted efter selskab ved et uheld overført mere end 7.5 millioner kroner til hendes konto, i stedet for den tiltænkte 500 kroner hun skulle have modtaget.

Myndighederne hævder, at den 33-årige straks overførte pengene til en anden bankkonto, før han brugte dele af dem på en ny bil og et nyt hus.

Da banken derefter forsøgte at kræve pengene tilbage, efter at have indset, at overførslen var en fejl, blev anmodningen afvist, fordi pengene ikke længere var tilgængelige på kontoen.

Spadoni, der arbejdede for Jefferson Parish Sheriff's Office er også blevet fyret fra sit job efter hendes anholdelse.

Kaptajn Jason Rivarde, fra sheriffens kontor, sagde: "Det er ikke hendes penge. Hun har intet retskrav på de penge. Selv om det blev sat derind ved en fejltagelse, var det en regnskabsmæssig fejl,”

I mellemtiden står Spadoni også over for civile anklager, efter at finansieringsselskabet lancerede en sag mod hende for ikke at reagere, da de forsøgte at inddrive pengene.

Virksomheden indgav en retssag mod hende tirsdag den 6. april og hævdede, at der blev gjort flere forsøg på at kontakte den 33-årige over en række uger, men hun svarede ikke på nogen af dem.

"Ved hendes adfærd har Spadoni gjort det klart, at hun ikke har til hensigt at returnere de fejlagtigt overførte midler til Schwab."

Indtil videre har detektiver kun været i stand til at inddrive omkring 75 procent af pengene, da resten er blevet brugt på dyre og prangende genstande, såsom en 2021 Hyundai Genesis sport utility bil, som har en minimumspris på over 300.000 kroner.

Læs også

Optisk illusion forvirrer: 'Fantastisk'

 

Dagens Gossip