Mor vælter med to børn på cyklen: Bilerne drøner forbi, og så ser hun noget komme i fuld fart

Foto: Shutterstock

En mor og to børn lå fanget under en ladcykel efter et grimt styrt. De kunne ikke komme fri, og imens de lå der, kørte bilerne bare forbi. Pludselig fik moderen øje på noget, der kom mod hende med stor hastighed.

Hverdagens helte er nogle af de bedste, og denne mor var i den grad taknemmelig, da hun blev reddet efter et cykelstyrt.

Facebook-siden Fucking Flink har delt hendes historie. Her fortæller moderen, hvordan hun kom cyklende med sine to børn, da hun væltede i fuld fart. Både hun og børnene blev fanget under cyklen og lå hjælpeløse på vejen. Imens kørte to biler forbi uden at gøre noget.

- Shame on you! Jeg er til gengæld rørt til tårer over, hvordan en dreng fra 9. klasse på Vadgård Skole handlede hurtigt og hjalp mig og mine børn, da vi var fanget under cyklen, skriver moderen.

Læs også

Mattias stod i badet tidligt om morgenen - tilfældigvis kiggede han ud af vinduet

Hun forklarer, at drengen - Magnus - spurtede omkring 200 meter for at komme hurtigt hen til dem.

- Han fjernede cyklen, hvilket jeg ikke selv havde kræfter til med søn og datter ovenpå mig). Han tog børnene ind på fortovet. Han fandt flere, der kunne hjælpe og spurgte mig, om han skulle ringe til nogen. Han blev hos os til jeg var blevet hjulpet op, og han en ekstra gang havde sikret sig, at vi var okay allesammen. Der skulle to stærke mænd til at hjælpe mig op, da jeg havde slået mit ene knæ voldsomt, og mine bukser var helt revet op, forklarer hun.

Et par dage senere kvitterede hun for hjælpen med flødeboller og 200 kroner som tak til Magnus, som blev afleveret på skolen. Hele klassen klappede af ham, så han fik helt røde kinder.

- Jeg synes, det var en enestående handling, der fortjener ros og anerkendelse! Flot at en dreng i 9. klasse havde så meget overblik og ro over sig. Folk, der ikke stopper op og hjælper, når der er sket en ulykke, burde skamme sig! Hellere spørge én gang for meget end én gang for lidt inden man bare kører videre, skriver moderen, der ikke ved, hvad hun skulle have gjort uden Magnus’ hjælp.

Læs også

En café-gæst kunne ikke få øjnene fra tjenerens grimme tænder: Så forlangte han at snakke med restaurantchefen

Hvornår episoden præcist fandt sted er uklart, men opslaget på Fucking Flinks Facebook-side har siden i går fået over 4000 mennesker til at trykke “synes godt om”.

Historierne på Fucking Flinks Facebook-side er anonymiserede, hvorfor det ikke er muligt at verificere oplysningerne.

 

 

 

 

Dagens Gossip