Mors julegave til 18-årig fik hende til at skrige: 'Jeg turde ikke vise gaven til resten af familien’

Emil Ryttergaard

392 uger siden

|

05/01/2017
Datter troede ikke sine egne øjne, da hun åbnede den frække julegave fra sin mor foran hele familien.

Dagens topnyheder

Vi kender det jo godt alle sammen.

Man åbner en julegave fra sin familie, og imens de spændt sidder og venter, og glæder sig på ens vegne, så er skuffelsen svær at skjule. 

18-årige Shelby Donovan fra New Orleans, USA blev i hvert fald helt paf, da hun åbnede gaven fra sin mor juleaftensmorgen, skriver Daily Mail.

- Min mor gav mig en gave, men da jeg åbnede den skreg jeg højlydt, fordi jeg troede at hun havde givet mig en dildo, skriver den 18-årige pige på Twitter. 

Hun stirrede længe ned på den åbne gave, og vidste ikke hvordan at hun skulle vise den frække anordning frem foran hele hendes familie på 30 mennesker. 

- Jeg vidste hvad det var, men jeg ville ikke sige det foran hele min familie. Jeg begyndte at grine, men også lidt at græde, skriver Shelby.

Foto: Twitter

Moren undrede sig dog over reaktionen. Det vidste sig nemlig at være en langt mere uskyldig gave, da moren i virkeligheden blot havde købt - en kopholder. 

Foto: Twitter

Moren havde nemlig slet ikke tænkt over de pikante undertoner, da hun havde købt kopholderen på nettet. 

Gaven blev dog aftenens muntre højdepunkt, og selv bedstemoren jokede om hvordan at kopholderen var til 'forretninger om dagen og til sjov og ballade om aftenen.’