Næsten død i trafikulykke: Sådan var nærdødsoplevelsen

Foto: Tiktok/L.p.maestre

En Tiktokbruger har delt sin nærdødsoplevelse på det sociale medie, og beskrevet den ud-af-kroppen oplevelse han følte efter den vilde oplevelse.

Findes der et menneske, der ikke på et eller andet tidspunkt i løbet af livet, har overvejet hvad der mon sker med os dødelige væsner, når vi engang skal forlade denne verden.

Læs også

Advarer forældre: Kan slå børn ihjel

Mange har forsøgt at undersøge, hvad der sker når et menneske dør, mens nogle sågar beskriver at have oplevet noget der hvert fald sagtens kunne beskrives som overnaturligt, i forbindelse med en nærdødsoplevelse, eller ligefrem efter genoplivning.

Elpy Perez er en de der mener at have oplevet en af de berømte og berygtede ud-af-kroppen oplevelser, efter at han var involveret i et alvorligt biluheld. Og den oplevelse, har han nu delt med sine følgere på det sociale medie Tiktok - det skriver Unilad.

Da ulykken fandt sted, kørte Elpy i sin fars bil, men han havde ikke sikkerhedssele på, og da han kolliderede med en anden bil, blev han således kastet ud gennem forruden i sin fars bil.

Det siger næsten sig selv, at Elpy efter den voldsomme tur ud af ruden, blev hastet til hospitalet med alvorlige skader og “knust hele højre side af ansigtet”.

Før han vågnede på hospitalet, havde Elpy dog en oplevelse, som ikke mange mennesker kan berette om. Han mindes at have gået rundt, dækket af blod i nærheden af ulykkesstedet. 

Grunden til at Elpy delte den vilde historie med sine følgere på Tiktok, var som en del af en udfordring, hvori deltagere skulle fortælle en ting om sig selv, som lød falsk, men var sand.

I videoen, som siden er blevet set næsten to millioner gange, Forklarede Elpy:

“For et par år siden kørte min far og jeg ned ad motorvejen, da vi smækkede hovedet først ind i en 18-hjuler. Jeg var ikke iført en sikkerhedssele, så jeg fløj gennem forruden knust hele højre side af mit ansigt. Jeg har hørt folk sige, at de ikke kan huske deres nær død oplevelser, men jeg husker meget levende at komme op dækket af blod forsøger at finde min far,”

Han fortsætter: 'Han var ingen steder at finde, og jeg stod midt i et par dusin gode samaritanere, der forsøgte at finde ud af, hvad der skete, men ingen af dem spurgte mig, om jeg var OK. De kiggede ikke engang på mig. Jeg fandt senere ud af, at det var fordi de ikke kunne se mig.

Elpy fortsætter med at forklare, at han pludselig følte en arm ligge omkring sin skulder, som guidede ham mod en varevogn. En dør i varevognen åbnede med en mand inde, der fortalte ham at 'komme ind', hvilket Elpy gør.

Den næste ting, han husker, er at vågne op på hospitalet den næste dag, forståeligt nok meget forvirret. Han fortsatte med at tilbringe 17 dage på intensiv.

I en anden del af sagaen fortæller Elpy sine 173.000 TikTok-følgere om, hvordan han indså, at det var en ud-af-kroppen oplevelse efter at have chattet med sin far om det et par år efter ulykken.

Om Elpy rent faktisk befandt sig midt på ulykkestedet som en slags spøgelse, eller om det hele var en drøm under hans bevidstløshed, finder vi nok aldrig ud af, men tanken om sådan en oplevelse er ikke just rar.

Læs også

Familie i chok: Betjent brækker dement kvindes knogler, mens hun plukker blomster