Natasha har fået forstørret sin numse tre gange: 'Jeg bliver liderlig af mig selv’

Skrevet af Emil Ryttergaard

15/09/2017
Svenske Natasha Crowns bagdel kan ikke blive stor nok. Hun har indtil videre fået tre numseforstørrende operationer og planlægger en fjerde.

Mest læste i dag

Det er blevet moderne at have en kæmpemæssig røv.

Kigger man på Instagram, Kim Kardashian eller blot i sit lokale fitnesscenter, så er det nemt at se, at numsen er i fokus mere end nogensinde. 

Men 24-årige svenske Natasha Crown fra Stockholm har taget besættelsen til helt ny højder, skriver Daily Mirror. 

- Da jeg var teenager, og min krop begyndte at forandre sig, og jeg fik bryster og numse, det var bare det bedste, siger Natasha Crown til avisen. 

Men bagdel, som hun var blevet skænket af naturen, var slet, slet ikke nok for Natasha Crown. Den skulle være meget større, og derfor spiser hun en god fed diæt bestående af chokolade og is - og så har hun fået ikke færre end tre operationer for at hjælpe størrelsen på vej.

- Jeg var kun 20 år, da jeg fik udført min første operation, og ja, jeg må sige, at jeg er besat af den. Det første jeg gør hver morgen er at kigge mig i spejlet og se til min bagdel, siger hun til Daily Mirror.

Den 24-årige kvinde har fået tre forstørrende operationer og har i dag en røv, der er hele 182 centimeter bred. Næsten to meter!

Hendes numse er faktisk så stor, at hun nu er nået til et punkt, hvor hun bliver decideret liderlig af at kigge på sig selv.

- Jeg elsker bare fornemmelsen af at have en kæmpe numse. Når jeg går, så kan jeg fornemme, hvordan det blævrer og blævrer og blævrer, og så bliver jeg helt liderlig, siger hun til Daily Mirror. 

Selvom hun tjener masser af penge ved at lave frække videoer af sig selv til numse-entusiaster, så er hendes familie langtfra begejstret for den unge kvindes besættelse. De har sågar kaldt hende en ‘ko.’  

- Det er svært for dem, når jeg forandrer mig. Nogle gang kan de være meget modbydelige. De tænker på mit helbred og siger, at jeg skal tænke på min fremtid, at stifte en familie og sådan nogle ting, siger Natasha Crown til avisen. 

Se flere billeder af den unge svensker med den fyldige numse på Instagram her.