Nick frier til sin overraskede kæreste - men detaljen i baggrunden stjæler al opmærksomhed

Det var en helt særlig overraskelse, der ventede parret.

Et billede af det sødeste frieri bliver delt flittigt på nettet. En detalje i baggrunden stjæler al opmærksomheden.

Der er mange tanker, der går igennem hovedet hos mænd og kvinder, der beslutter sig for at fri til deres udkårne. Udover nervøsiteten ved tanken om, hvorvidt modparten nu også siger ja, er der mange overvejelser. 

Hvornår skal det være? Skal det være foran vennerne eller familien eller bare alene under en romantisk middag?

Det er blot nogle af spørgsmålene, man som forlovelsesparat skal tage stilling til, men for amerikanske Nick Kelbe var der ikke så meget at tænke over:

Han ville gå på knæ for sin kæreste Hayley Roll, når de besøgte den zoologiske have i staten Ohio. Det skriver avisen The Telegraph. 

Læs også

Hvalpen Rocco døde i frygtelig ulykke i sit hjem: Knust ejer advarer mod skjult fare

Det var der nemlig en særlig grund til, for parret kom jævnligt forbi haven for at besøge flodhesteungen Fiona, som de havde fået et særligt forhold til som par. 

Derfor ville Nick Kemble også overraske Hayley Roll med et pludseligt frieri foran Fiona.

- Nick og jeg stod og ventede, så vi kunne tage et billede sammen med Fiona. Jeg gav min mobiltelefon til en fremmed, som kunne tage vores billede, og da jeg kiggede igen, så sad Nick på et knæ og friede, siger Hayley Roll til Daily Buzz.

Og det kom der er heot utroligt billede ud af: 

Hayley Roll troede blot, at parret skulle tage et billede foran flodhesteungen, men sådan skulle det ikke gå. Foto: Hayley Roll/Instagram

For som man kan se på parrets billeder, så følger den nuttede flodhesteunge spændt med på den anden side af glasset og bliver stående og betragter hele frieriet.

Læs også

Kristian opdagede to tyve foran sit hus: Da han så, hvad de havde i hænderne, viste han ingen nåde

- Vi er så glade for, at Fiona kunne være der på vores særlige dag. Vi kommer tilbage i mange flere år, skriver det glade par på Instagram.

 

Fiona blev født seks uger for tidligt i januar. Derfor har den lille unge også kæmpet i starten, hvor hun vejede alt for lidt og faktisk er den mindste flodhesteunge, der nogensinde har overlevet fødslen. 

Parret kan nu fejre forlovelse med deres yndlingsflodhest. Foto: Hayley Roll/Instagram

Ifølge Cincinnati Zoo vejede Fiona kun lidt over 13 kilo, da hun blev født, hvor almindelige flodhesteunger vejer mellem 25-50 kilogram. 

Mor gør hjerteskærende opdagelse, da hun løfter låget af sin lille søn kiste