Nicolee tog en selfie i elevatoren: Opdager uhyggelig detalje bagefter

Nicolee kunne ikke tro sine øjne. Foto: Privat.

Den 22-årige kvinde fik et chok, da hun nærstuderede billedet.

Det var ment som en ganske almindelig selfie, da svenske Nicolee trykkede på kamerafunktionen på sin mobil, mens hun kørte med elevator. 

Men da den unge kvinde nærstuderede billedet, fik hun et chok, skriver den svenske avis Nyheter24.

Nicolee zoomede ind på sit øje og opdagede silhuetten af det, der ligner en person eller væsen. Problemet er bare, at Nicolee var alene i elevatoren.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

"Jeg var helt forvirret, da jeg så billedet og spekulerede på, om jeg virkelig så rigtigt," siger Nicolee til Nyheter24.

Den overraskede svensker valgte at dele billedet på Facebook for at høre andres mening om hendes øje. 

Det fik kommentarerne til at vælte ind. Folk kunne se alt fra en mand til et overnaturligt væsen.

De fleste mente, at der måtte være en logisk forklaring såsom en form for refleksion fra mobilen, men der var også dem, der spekulerede over, om Nicolee havde mistet nogen tæt på hende, og at det derfor kunne være hendes skytsengel. 

Hovedpersonen selv er nået frem til følgende konklusion:

"Ifølge mig er det en mand, der er i billedet. Jeg tror, det har været noget overnaturligt, for jeg har været igennem længere tid set nogle overnaturlige ting. Men jeg var lidt usikker, hvad det var, så jeg blev overrasket over, at mange andre så det samme," siger Nicolee til Nyheter24.

I den seneste tid har Nicolee set en mandlig person to gange, som gik ind i hendes soveværelse. Ligesom hun har hørt meget tydelig skridt på sin trappe og foran sin badeværelsesdør.

Nicolee kan ikke lade være med at tænke på skikkelsen på selfiet, og hun er ikke specielt tryg ved sin lejlighed længere.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program