Nigerianske balletdanser går viralt: Danser barfodet på beton i regnvejr

Foto: Twitter

Denne smukke video er personifikationen af dedikation. En nigeriansk dreng dansker ballet barfodet på beton i regnvejr.

Når det regner skomagerdrenge, så er der sikkert mange, der får lyst til at smide hæmningerne og kaste sig ud i regnvejret. Danse rundt i vandpytterne og synge højt til himlen. De fleste vil nok ikke kunne gøre det lige så yndefuldt, som i nedenstående video, hvor en dreng fra Nigeria danser ballet i regnen.

Læs også

Politiet gør uhyggeligt fund på pigeværelse

Uden sko og med regnen silende ned på den rå beton, viser drengen, hvordan ballet kan danses yndefuldt og spontant. Det er der mange, der har fundet særdeles interessant, og videoen er derfor gået viralt på Twitter.

Siden Leap of Dance Academy har sendt videoen i cirkulation, er den blevet set mere end 14 millioner gange. Den er delt 30.000 gange og mere end 114.000 har liket videoen.

 

Leap of Dance er en balletskole i Lagos i Nigeria. Skolen har gjort ballet tilgængelig for børnene i forstæderne, der giver børnene selvtillid, lærer dem disciplin og giver dem en mening med livet gennem dansen.

Twitterbrugere over hele verdenen er begejstret for det, de ser. Mange kommenterer på videoen og sender den videre på netværket.

Du kan se videoen nedenunder. Hvad synes du om den?

Læs også

Drømmejobbet: Tjen 66.000 kroner på at skide

 

 

 

Dagens Gossip