'Nøgen' betjent fra Tinder går viralt: Nu efterforskes sagen

Foto: Arkiv

Den 'nøgne' betjent har nu også fået politiets opmærksomhed.

På den populære dating-app Tinder handler det om at vække andre menneskers interesse. Derfor kan man tit se mange spektakulære billeder eller korte videoer.

Af og til er der dog nogle afstikkere, som skaber særlig opmærksomhed. Lige nu går et ganske specielt billede af en næsten nøgen "betjent" på Tinder viralt.

Læs også

Stangstiv billist kørte skilt ned og forsøgte at flygte: Så greb borger ind

På mandens profil står der, at han hedder Liam og er 34 år. På billedet er han iført politivest og holder politihat og stafet, selvom han ikke oplyser, at han er tjenestegørende betjent..

Foto: Tinder

Selvom profilen helt sikkert har fået mange likes og interesse, så er det ikke alle steder at man ser lige positivt på det.

Politiet i Devon og Cornwall arbejder nu på at fastslå, om manden er en tjenestegørende politibetjent eller ej. Er han det, så får han nok ikke high-fives af chefen.

En talsmand fra politiet fortæller ifølge Mirror følgende om sagen, som de for øjeblikket kigger på:

"Vi er opmærksomme på et billede, der i øjeblikket cirkulerer på sociale medier, der ser ud til at vise en delvist påklædt mand i politiudstyr, der bliver brugt som profil på en dating-app. Vi arbejder med en Force Professional Standards Department, og vi fortsætter med at finde ud af, om denne person er aktiv politibetjent.”

Læs også

Amerikanske myndigheder gør 'interessant' fund på russisk yacht

 

Dagens Gossip