Nu er det endelig afgjort: Denne vej skal toiletpapiret vende

09/11/2023 13:49

Kamille Isaksen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er en debat, som alle har en holdning til - men nu er svaret her.

Mest læste i dag

Debatten om, hvorvidt toiletpapir skal hænge med papiret over eller under rullen, har raset i årevis. Men endelig har forbrugergruppen CHOICE sat en stopper for diskussionen.

Det er det evigt stridende spørgsmål om toiletpapiret - skal det være over eller under rullen?

Den australske forbrugerorganisation CHOICE, har taget sagen i egen hånd og efter 128 års diskussion har de givet det definitive svar: Over er den korrekte måde at hænge toiletpapir på.

Det skriver Daily Mail.

Det afgørende patent fra 15. september 1891 blev fundet af CHOICE, og viser præcis hvordan skaberen Seth Wheeler havde tiltænkt det. 

"Med risikoen for at miste medlemmer annoncerer vi, at 'over' er den korrekte måde at hænge toiletpapir på."

Kommentarer fra folk på emnet var enige med konklusionen. En person udtrykte: "Der er to typer mennesker i denne verden. Folk, der lægger deres toiletruller 'over', og så er der monstre."

En anden kommenterede: "Jeg sørger altid for, at toiletrullen er på den rigtige måde, uanset hvor jeg går - altid 'over'."

Flere delte deres synspunkter, hvoraf en påpegede: "Hvis papiret har et tryk på det, så er det designet til at gå 'over'. Jeg tror, at den eneste grund til at have det 'under' ville være for at forhindre katte i at rode i det."

CHOICE har med deres afdækning skabt et definitivt svar på det ellers ophedede spørgsmål om, hvordan toiletpapir bør placeres på rullen.