Nu kan du roligt prutte løs på kontoret: Denne pude fjerner lugtet

Foto: Shreddies

Nu er der godt nyt, hvis du ofte kæmpe med at holde prutterne inde.

Vi kender det alle. Vi sidder på arbejdet, i bussen eller til et selskab og har pludselig brug for at slippe en vind.

Det er dog de færreste af os, der giver efter og slipper vores heftige tarmgasser løs i selskab med andre, da det hurtigt kan blive en meget pinlig og ildelugtende affære.

Læs også

Efter exit fra uddannelsen: Her er prins Nikolais fremtidsplaner

Nu har et britisk firma dog banet vejen for, at både du og din kollega begge kan sidde og prutte løs - skulder ved skulder - uden at nogen af jer må rynke på næsen. Det skriver Mirror.

Det er firmaet Shreddies, der i forvejen lancerer lugtabsorberende undertøj, der nu er klar med en siddepude med et indbygget prutte-filtreringssystem. Ja det lyder skørt, men den skulle være god nok.

Denne pude skulle eftersigende kunne trække luften ud af dine prutter. Foto: Shreddies

Det betyder i korte træk, at man roligt kan prutte løs på puden, da den er foret med et lugtabsorberende kulstof-filter, der - ifølge folkene bag opfindelsen - gør, at prutter næsten ikke kan lugtes, så længe de affyres ned i puden.

Den smarte siddepude fås i sort og grå og kan bruges både i bilen, på arbejde eller derhjemme.

Så kan du roligt prutte i bilen. Foto: Shreddies

Som nævnt ovenfor sælger Shreddies også lugtfrit undertøj, ligesom de sælger bukser og pyjamasbukser, der ligeledes holder på grimme lugte.

Ifølge stifter og indehaver af Shreddies, Paul O’Leary, er produkterne dog ikke blot for sjov, da de hjælper rigtig mange mennesker med mave-relaterede sygdomme som irritabel tyktarm, colitis og Crohns sygdom. 

Læs også

Drama på jysk skole: Maskeret mand forsøgte at bortføre 4. klasses-pige - slæbte hende henad fortovet

- Shreddies hovedformål er at hjælpe kunde, der lider af de pinlige bivirkninger ved disse sygdomme, og vi håber at kunne blive ved med at opfinde innovative produkter, forklarer Paul O’Leary, der oprindeligt er uddannet køkkendesigner.

Alle Shreddies produkter bliver fremstillet i Leicestershire syd for Nottingham og sælges til mere end 20 lande verden over.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip