Nu nægter hun: “Jeg vil ikke lade min kærestes børn besøge mit hjem længere”

Foto: Shutterstock.

Nu vil hun ikke længere have dem i sit hjem.

Det er ikke altid let at få en sammenbragt familie til at fungere.

Læs også

Kvinde opdager kærestes utroskab med bedste veninde: “Så gav jeg hende en hævn-gave”

Det har en kvinde indset.

Hun har valgt at dele sin historie online på mediet Reddit, hvor hun fortæller, at hendes kæreste har børn fra et tidligere forhold. Dem havde hun budt velkommen i sit hjem.

Men det har hun nu fortrudt.

Det skriver The Mirror.

Hun begyndte nemlig at lægge mærke til, at der manglede ting i hjemmet, blandt andet dyre makeup-artikler, og til sidst gik det op for hende, at det var børnene, der stjal tingene.

Derefter begyndte de at efterlade skrald rundt omkring og tegne på væggene. Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Foto: Shutterstock.

Nu har hun fået nok og indført et besøgsforbud, hvilket - ikke overraskende - har påvirket parrets forhold.

På Reddit forklarer kvinden:

“For fire år siden købte jeg mit drømmehus. Jeg arbejdede ekstremt hårdt for at få råd til mit hjem, og jeg elsker alt ved det. For to år siden mødte jeg min kæreste, der for nylig var blevet skilt fra sin ekskone. Omkring to uger efter begyndte han at tage sine børn med, der var fem og syv år på det tidspunkt,” skriver hun og forklarer, hvordan hun havde indrettet det ekstra soveværelse til børnene.

Men det gik ikke helt som forventet. 

"Min kærestes børn har også et problem med at stjæle, og de har stjålet mange ting fra mig. For et par uger siden gik jeg ind i deres soveværelse, hvilket jeg normalt ikke gør, da det er deres private sted, og jeg fandt tøj og skrald overalt,” skriver hun og tilføjer:

"Jeg fortalte min kæreste to gange, at jeg ville have værelset rengjort, men det skete aldrig. Jeg gik derind igen for et par dage siden og fandt ud af, at de havde tegnet på vindueskarmen og kommet en form for skum på væggen, som nu er tørret ind.”

"Jeg føler, at de ødelægger noget, jeg har arbejdet så hårdt for, og at de i deres alder burde vide bedre. Min kæreste er nu sur på mig, fordi jeg fortalte ham, at jeg har givet dem mange chancer, og jeg er træt af det,” skriver hun. 

På Reddit er der mange, der er enige om, at det ikke er børnene, der er det største problem. Det er derimod kæresten, der ikke sætter grænser. 

Hvad synes du? Er det værd at kæmpe for kærligheden? Eller bør hun siger farvel til sin kæreste og dermed også børnene? Eller er der en 3. løsning? 

Læs også

Par tog DNA-test for sjov: Resultatet chokerede hele familien

 

 

 

 

Dagens Gossip