Ny forskning afslører: Dette sted er der størst sandsynlighed for at møde dit livs kærlighed

Det er ikke tilfældigt om man går i byen eller på nettet for at finde kærligheden, afslører nyt studie.

Er man single, kender ens jagtmarker ingen begrænsninger, da der både kan scores over nettet, til fester, på arbejdspladsen eller i køen i Netto.

På dating-område findes der nemlig ingen regler, mens det til gengæld ikke alle steder, der er lige velegnede, hvis man er på jagt efter kærligheden.

Det fastslår en række britiske forskere, der har foretaget et studie blandt 2.000 gifte personer for at finde ud af, hvor der er bedst at score. Det skriver Independent.

Og konklusionen viste sig at være klar: Der er størst sandsynlighed for at møde sit livs kærlighed i byen eller gennem en anden social sammenkomst.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

Ifølge forskerne havde én ud af fire af de frivillige forsøgspersoner mødt deres ægtefælle til et socialt arrangement så som en fest, en bytur, en fødselsdag eller lignende.

Imens svarede én ud af fem, at de havde mødt deres hjertes udkårne gennem arbejde, mens én ud af 10 var blevet gift med deres barndomskæreste.

I undersøgelsen beskæftigede forskerne sig også med geografiske spørgsmål for at finde ud af, hvilke score-lokation der var den foretrukne i forskellige områder af England.

Læs også

Yulias brystimplantat er pludselig blevet firkantet - nu bliver hun mobbet på nettet

I Wales havde én ud af 12 eksempelvis mødt deres nuværende partner over nettet, hvilket gjorde Wales til det sted i Storbritannien, hvor flest havde fundet deres bedre halvdel gennem netdating.

Undersøgelsen viste også, at tre ud af 10 foretrak at drikke alkohol på første date for at bryde isen, mens én ud af seks foretrak at tage på restaurant på første date.

Sidst men ikke mindst viser forskningen også, at to ud af fem briter er villige til at rykke deres liv op med rod og flytte til et fremmed sted for at være sammen med en ny partner.

Læs også: Hvis din mand har disse 8 kvaliteter, må du aldrig slippe ham

Flere populære artikler om kærlighed

12 tegn på at du har fundet dit livs kærlighed - At finde den eneste ene er de flestes store ønske. Det er umuligt at sige, hvornår og hvorfor det sker. Men når det gør, er man aldrig i tvivl. Den store kærlighed påvirker éns liv på så mange måder. Her er tolv tegn på at du har fundet dit livs kærlighed.

Derfor er ‘Tyren’ den perfekte partner i livet og kærligheden - Der er god grund til at være på vagt i forhold til folk født i det stjernetegn. De er nemlig gode partnere både i livet og i kærligheden. Dagens.dk har samlet en række argumenter for, hvorfor Tyren bør være i kikkerten, hvis man leder efter kærlighed.

I denne alder møder du dit livs kærlighed ifølge dit stjernetegn - Nogle møder deres helt store kærlighed i en meget tidlig alder, mens andre løber ind i flere af slagsen eller bruger hele livet på at lede forgæves efter deres sjæleven. Dit stjernetegn afslører måske mere, end du lige går og tror.

6 giftige skænderier der findes i ethvert kærlighedsløst forhold - Det ene øjeblik elsker du ham, det næste øjeblik har du lyst til at pakke dine ting og smække døren hårdt bag dig. Det er ikke altid lige let at være i et forhold - især ikke hvis kærligheden så småt braser. Er du begyndt at tvivle på jeres kærlighed til hinanden og fremtid sammen, så kan denne liste hjælpe med at afklare dine tanker.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip