Ung kvinde chokerer på nettet: Bruger døde insekter som makeup

Foto: Jasmine Amuhada/Youtube

Det er ikke kun pudder og mascara, der kan bruges som make-up. Man kan åbenbart også bruge biller, maddiker og edderkopper, som en ung kvinde har fundet ud af.

Det er ikke for alle kvinder og slet ikke for de fleste mænd.

Men nogle kan bare ikke undvære det, og ville derfor slet ikke vide, hvad de skulle stille op uden.

Når det kommer til makeup, så er der utallige muligheder for at forskønne sit udseende og hvad enten man bruger tusindvis af kroner eller kun lige køber det mest basale, så er makeup kommet for at blive.

Men for amerikanske Jasmine Ahumada, der til dagligt bo i staten Californien, så er makeup nærmest en kunstform, og så kan man ikke nøjes med de stribede fra Matas.

Jasmine Ahumada bruger nemlig døde insekter, når hun lægger sin farvestråelende makeup, skriver Metro. 

 

Alt fra orme, sommerfugle, maddiker, græshopper, biller og døde edderkopper bliver placeret sammen med den sirligt lagte øjenskygge og mascara.

- Jeg har fundet mange af de døde insekter lokalt, men jeg har også bestilt mange af dem online, siger hun til Metro.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

- Det er jo en form for kunstnerisk udtryk, og jeg benytter mig af disse væsner med den allerstørste respekt for disse væsener. Jeg forstår godt, at det kan være ulækkert for nogle og svært at forstå, men det er altså et produkt af min kreativitet, siger hun til avisen.

 

På Jasmine Ahumadas Instagram kan man se mere end 600 billeder, hvor hun lægger ansigt til og pynter sig med natsværmere, biller og orme. Samtidig gør hun en dyd ud af at få makeuppen til matche dyret i farven eller dens naturlige omgivelser. 

 

Desuden er Jasmine Amuhada også meget optaget af de dyr, som hun putter i ansigtet og derfor skriver hun altid mere om dyret, efter hun har brugt mellem 45 minutter og fire timer på at lægge den - lad os sige - særprægede makeup.

Læs også

Danske forskere afslører: Det sker der med din krop, hvis du drikker ét glas sødmælk hver dag

Se selv videoen herunder, hvor Jasmine Amuhada har sat en fugleedderkop ved siden af det ene øje.

 

 

Derfor skal du have en aloe vera plante i hjemmet

Glemt alt om medicin, hypnose eller anden behandling. Lider du af søvnproblemer, så kan en aloe vera plante eller to hjælpe på nattesøvnen.

Cecilie Beck taler ud om skilsmisse: Derfor gik jeg fra Rasmus Tantholdt

 

Dagens Gossip