Ny undersøgelse: Kvinder tænder mest på tatoverede mænd

Ane Sørensen

356 uger siden

|

26/09/2017
Viralt
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Den britiske datingapp Type har lavet en undersøgelse som viser, at deres brugere er tossede med tatoveringer.

Dagens topnyheder

Hvis du ikke kan stå for en mand med en ordentlig tribal-tatovering, så er du langt fra den eneste. Der er nemlig rigtig mange kvinder, som er helt tossede med tatoverede mænd.

Det ser i hvert fald sådan ud, hvis man skal tro en undersøgelse, som den britiske datingapp Type står bag.

Det skriver Metro.

Her spurgte man brugerne, hvad de syntes om en date, der havde tatoveringer. Hele 64 procent af de kvindelige brugere svarede, at det var noget, som de godt kunne tænke sig.

Kropsudsmykningen var også populær blandt app’ens mandlige brugere - her svarede 39 procent, at de gerne datede en tatoveret kvinde. En af dem var Steve Bryson:

- Jeg tror, det siger noget om deres personlighed, at de er sjove, venlige og klar på at have det sjovt. Jeg har kun en lille tatovering selv, men jeg kan godt lide kvinder med mange tatoveringer. Det gør dem unikke - ikke to tatoveringer er ens, siger Steve Bryson til Metro.

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det var dog ikke kun blandt de homoseksuelle brugere, at tatoveringerne var et hit. Blandt par af samme køn foretrak både mænd og kvinder også en tatoveret date.

- Vi er overraskede over, hvor stærk trenden faktisk er, når det kommer til tatoveringer. Så mange af vores brugere leder efter nogen med lidt kropsudsmykning - det er tydeligvis noget, der tænder både mænd og kvinder, siger direktør for Type Benno Spencer til Metro.

Et polsk studie, som blev offentliggjort i starten af året, viste dog et lidt andet resultat. Her blev 2.584 mænd og kvinder præsenteret for en række billeder af forskellige mænd uden tatoveringer.

Billederne var dog blevet redigeret, så det så ud som om, at mændene havde tatoveringer. Billeder både med og uden tatoveringer blev bedømt af deltagerne i forskellige kategorier. 

De kvindelige deltagere vurderede, at mændene på de tatoverede versioner af billederne så sundere ud, men ikke mere eller endda mindre attraktive end mændene på de originale versioner uden tatoveringer.

Omvendt vurderede de mandlige deltagere, at mændene på de tatoverede versioner var mere attraktive, men ikke så mere eller ligefrem mindre sunde ud end de originale. Begge køn vurderede, at de ‘tatoverede’ mænd så mere maskuline, dominerende og aggressive ud.

Du kan læse mere om studiet lige her.

21-årig kørte galt i snevejr tidligt om morgenen - forsvandt ud i den blå luft efter ulykken