Nygift gom bukker sig ned efter et kys - men hold nu øje med bruden

Marie Vang

349 uger siden

|

09/11/2017
Viralt
Brudeparret mister balancen kort herefter. 
Foto: Lauren Halvorson Photography
Brudeparret mister balancen kort herefter. Foto: Lauren Halvorson Photography
Alle brudepar drømmer om det perfekt bryllupsbillede - et billede der indfanger det mest essentielle fra den lykkelige dag. Det lykkes dog ikke altid.

Dagens topnyheder

Da bryllupsbilleder gerne skal være så perfekte og flotte som overhovedet muligt, er der naturligvis også meget, der kan gå galt. Det lærte amerikanske Leanne og Jim på den hårde måde, da de på en vingård i Rhode Island stillede op foran fotografen sidste weekend.

Forud for billedet var alt perfekt - omgivelserne var flotte og romantiske og parret kunne ikke have set flottere ud. Da Jim tager fat om Leannes ryg, går det dog helt galt og begge ender med at falde til jorden.

Heldigvis fangede fotografen Lauren Halvorson hele hændelsen:

Foto: Lauren Halvorson Photography

Foto: Lauren Halvorson Photography

Foto: Lauren Halvorson Photography

Foto: Lauren Halvorson Photography

Jim er en sand gentleman og når at gribe sin nye brud netop inden hendes numse rammer græsset. Lauren Halvorson skriver på sin Facebook profil, at det er ægte kærlighed og fortæller til 9Honey, at det er første gang i sine ni år som fotograf, at hun oplever et brudepar falde.

Heldigvis kunne Jim og Leanne kun grine af hændelsen og er nu glade for, at Lauren Halvorson fangede det hele på kameraet:

- De kunne ikke stoppe med at grine. De her billeder vil bringe dem glæde i mange år fremover, fortæller Lauren Halvorson fortsat.

Forskere: På dette tidspunkt er der størst risiko for, at kvinder er utro