Nygift par vender lykkelige hjem fra bryllupsrejse: Da de ser deres hus, får de et chok

Foto: Privat

Et brudepar vendte hjem fra bryllupsrejse til noget af en hilsen fra deres venner.

Der er tradition for, at vennerne til et brudepar laver lidt sjov med de nygifte ved at låse sig ind i deres hus og foretage en række drillerier, som brudeparret først opdage, når hvedebrødsdagene er gået i gang.

Denne tradition spænder lige fra små søde drillerier til halv-grove løjer, men for et nygift engelsk par blev den traditionelle bryllups-prank alligevel taget til nye højder, da Jenny and Jonathan Minger vendte hjem fra deres bryllupsrejse. Det skriver Metro.

Læs også

Hvad ser du på denne tegning? Drilsk illustration sladrer om din alder

De nygifte briter havde været to uger i Cancun i Mexico, men hvad de ikke vidste var, at imens de havde fejret kærligheden vestpå, havde en række af deres venner giver deres hjem i byen Alsager i Cheshire noget af et makeover.

Og da det lykkelige brudpar vendte hjem fra ferien, måtte de i den grad spærre øjnene op, da hele huset - inklusiv parrets ene bil - var blevet pakket ind i lyserødt plastik.

Det forbløffede par måtte efterfølgende brug en lommekniv for at skære sig vej til deres hoveddør.

Det viste sig efterfølgende, at der var fire af deres venner, blandt andet Jonathans chef, der havde besluttet sig for at lave en post-bryllupsspøg, som parret aldrig ville glemme. Derfor havde de brugt intet mindre end fire timer på at pakke både hus og bil ind i det lyserøde plastik.

Læs også

Lisa gjorde vildt fund: Har spottet Loch Ness-uhyret via Google Earth

- Vi blev helt chokerede. Det var en stor overraskelse, og vi havde slet ikke forventet det overhovedet. Vi flyttede ind for bare tre måneder siden. Jeg tænkte bare; ‘du gode Gud’! De kunne ikke have valgt en bedre farve at pakke det ind i, lyder det fra 25-årige Jenny Minger, der til daglig arbejder på Royal Stoke University Hospital.

Den pink plastik var faktisk noget, som Jonathan selv havde haft liggende, da han havde brugt det i forbindelse med en kampagne, der skulle sætte fokus på brystkræft.

Læs også

Åh nej! Nu stiger prisen på øl med raketfart

- Det er åbnebart noget, som folk gør, når man kommer hjem fra bryllupsrejse - laver en spøg. Det var en kæmpe overraskelse, men også ret sjovt, forklarer Jonathan Minger.

Hvorvidt det er lykkes parret at få alt den lyserøde plastik af deres hus, melder historien ikke noget om.

 

Dagens Gossip