Nyhedsvært skal lave indslag om stjålet hvalp: Så sker det utænkelige

29/08/2023 11:03

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det var et nyhedsindslag lidt udover det sædvanlige.

Mest læste i dag

Juliana Mazza plejer at dække nyhederne - men i netop denne reportage, som også er med i Little Things, endte tv-reporteren med at blive helten i sit eget segment.

Juliana Mazza var på direkte tv og fortalte seerne om en 13 måneder gammel hvalp, der var blevet stjålet fra en parkeret bil. Tyveriet var blevet fanget af sikkerhedskameraerne på parkeringspladsen.

Og mens Mazza bragte nyheden til sine seere, så hun en ung hund. Det var en pointer, og den lignede mistænkeligt den hund, hun talte om i rapporten – den, der var blevet stjålet fra samme parkeringsvagt.

Juliana Mazza bad sin kameramand om at begynde at filme, da hun spurgte hundelufteren, om hun måtte klappe hvalpen, som hun syntes lignede den stjålne hund, der var årsagen til, at hun stod der og lavede nyheden. I virkeligheden ville hun egentlig bare se nærmere på navneskiltet: Der stod "Titus", som også var navnet på den stjålne hvalp.

Da hun begyndte at stille spørgsmål, fortalte hundepasseren Juliana Mazza, at han ved et uheld havde taget den forkerte hund med sig den dag.

- Du troede aldrig, du kunne ringe til nummeret på navneskiltet, spurgte hun ham.

Manden med Titus kom med en række undskyldninger, og på direkte tv oplevede seere, at reporteren ringede til politiet.

Titus blev på parkeringspladsen sammen med tv-holdet, og ejeren var ikke sen til at komme for at hente sin firbenede ven.

Glædescenerne, der udspillede sig på parkeringspladsen, da ejeren, Greg Siscowicz, kom for at hente Titus, har varmet langt fleres hjerter end blot Titus og ejeren. Det er helt tydeligt, at de to har savnet hinanden meget.

- Jeg er ovenud glad for at have Titus hjemme igen, og jeg tror også, han er meget glad for at være kommet hjem.

Du kan se den utrolige historie om reporteren med høgeøjet - og det vidunderlige gensyn mellem Greg og Titus - i videoen herunder: