Opdagede bremsespor i sin dates underbukser: Så blev hun sagsøgt

Foto: TikTok

Hun endte med at gå viralt, da hun fortalte historien om sin date, som hun kalder "den værste date", og som har efterladt folk på TikTok i chok over, hvor forfærdeligt det lyder.

Der er umiddelbart mange mennesker, som vil kunne nikke genkendende til at have oplevet en dårlig date. Her kan man have oplevet at blive catfished - at de ikke ligner personen på billedet - ikke havde styr på hygiejnen eller at daten bare var umenneskeligt akavet. 

Podcasteren Emily Mackinnons historie, som omhandler hendes dårlige date, vil dog få alle andres til at falme, eftesom hendes udviklede sig til et levende mareridt.

Læs også

Rørende ord fra Prins Joachim om sønnen Felix

Hun, som så mange andre har oplevet, skulle afsted med en Tinderdate, som ikke alene havde dårlig hygiejne, men som efterfølgende forsøgte at sagsøge hende, fordi de ikke endte med at have sex. 

Emily fortæller sin historie i en TikTok-video, som hun indleder med at fortælle, at fyren, som hun matchede med på Tinder, studerede jura. 

"Vi tog hjem til ham. Det lå i kortene, vi skulle knalde, men jeg sagde det aldrig ordret."

Hun fortæller efterfølgende, at de begyndte at kæle, hvorefter det dog tog en drejning til det uventede. 

"Når jeg siger, at det var et syn ... Så var det et fucking syn." 

"Der var spor. Der var en svag dårlig lugt. Jeg måtte bare væk. Evakuer. Afbryd mission," siger hun.

"Jeg var i syv sind, og jeg kunne stadig lugte noget. Der var bremsespor i hans underbukser, og de var tydeligvis ikke blevet vasket længe."

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at de ikke endte med at se hinanden igen. Men Emily ville dog senere høre fra sin Tinder-fyr. 

"Jeg forlod daten og et par dage senere, havde han valgt at betale nogle for at sagsøge mig for at have brudt en mundtlig kontrakt."

Foto: TikTok

"Jeg fiksede det - han havde nemlig på daten brugt meget tid på at fortælle, at hans far var advokat, så jeg lavede bare en aftale med hans far, og fortalte det hele til ham." 

Man skulle tro, at dette ville være enden, men hun ville igen høre fra fyren, som denne gang havde valgt at sagsøge hende for at have snakket om daten i sin podcast. 

Hun valgte at tage brevet med til en advokat, som dermed kunne tage et kig på sagen, som der heldigivs sagde, at der ikke var en jordisk chance for, at han kunne tage det med videre i en sag i retten. 

Du kan høre Emilys podcast "Been There Besties" på Spotify Apple, og ellers kan du tage et kig på hendes video på TikTok under @your.big.sis.emi. 

Reply to @your.big.sis.emi #storytimestiktok  #whydomen #beentherebestie
Læs også

Brandmand slår alarm: Derfor skal du aldrig bruge håndsprit i din bil

 

Dagens Gossip