Overraskende undersøgelse: Derfor skal du smugkigge i din mands telefon

Modelfoto: Shutterstock

Han skjuler måske mere, end du tror.

Der er flere mænd end kvinder, der har ting liggende på deres telefon, som de helst ikke vil have at deres partner skal se.

Det er der i hvert fald noget, som tyder på, hvis man skal tro en ny britisk undersøgelse foretaget af YouGov. 

Det skriver The Sun.

Tendensen viste sig især hos de yngste mænd blandt de adspurgte. Her svarede 26 procent i alderen 18 - 29 år, at de havde noget på telefonen, som deres bedre halvdel helst ikke skulle se. Kun tre procent af kvinderne i den samme aldersgruppe havde det lige sådan.

Læs også

Ung kvinde gifter sig med stenrig 68-årig: Kigger i fotoalbum og opdager den chokerende sandhed

Blandt mændene i alderen 30 - 44 år var det 17 procent, der gerne ville holde deres indhold for sig selv. Fem procent af kvinderne i denne alder gav det samme svar.

Hos den ældste aldersgruppe var tendensen den samme. Ni procent af mændene mellem 45 - 59 år foretrak at telefonen forblev privat, mens tallet blandt kvinderne var det laveste med blot to procent.

Læs også

Ny forskning: Derfor skal du glæde dig over dine bumser

Undersøgelsen viste også, at kvinderne var mest tilbøjelige til at snage på partnerens telefon. 27 procent af dem havde gjort det, mens tallet blandt mændene var 21 procent.

Mere end 1.000 briter deltog i undersøgelsen, som altså tegner et billede af tendensen hos de to køn og deres telefoner.

 

 

Dagens Gossip