Overvågning i vuggestue afslørede kvindelig ansat: 'Det er ækelt'

Nils Würtzenfeld

387 uger siden

|

08/02/2017
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En amerikansk kvinde er både chokeret og rasende, efter videooptagelser har afsløret en pædagog i at tage sig lidt for godt at kvindens barn.

Dagens topnyheder

I den amerikanske by Carrboro i staten North Carolina arbejder Kaycee Oxendine som lærer på Carrboro Early School, hvor hendes tre måneder gamle søn også går i institution.

I fredags fik Kaycee Oxendine at vide af én af sin søns pædagoger, at den lille dreng led af forstoppelse, men før hun nåede at reagere, kom en anden pædagog med et noget opsigtsvækkende forslag. Det skriver abc11.com.

Pædagogen foreslog nemlig Oxendine, at hun (pædagogen, red.) kunne amme hendes søn i et forsøg på at hjælpe ham med maven, men Kaycee Oxendine, der ikke selv ammer, takkede dog straks nej.

- Hun fortalte, at hun selv havde en søn og spurgte, om hun også skulle amme min. Jeg svarede, at jeg syntes, at sådan noget var ækelt, og at jeg ikke ville gå med til det, forklarer Kaycee Oxendine.

Herefter forlod Kaycee Oxendine rummet, men siden har overvågningsoptagelser vist, at pædagogen ikke valgte at tage et nej for et nej.

For på optagelserne ser man, hvordan pædagogen finder sit bryst frem og i smug lader den tre måneder gamle dreng amme hos hende, indtil en anden kollega rejser sig for at forlade rummet.

- Som mor, har du taget noget fra mig, da jeg ikke var der til at forsvare mit barn. Jeg var der ikke, lyder det fra en vred Kaycee Oxendine i en direkte henvendelse til pædagogen.

Siden har børnehavens leder, Daron Council forklaret, at der var en anden ansat, der havde overværet det hele, og som efterfølgende rapporterede episoden.

Den kvindelige pædagog, der ammede den lille dreng mod hans mors vilje, er siden blevet fyret fra sit job.

For Kaycee Oxendine er fyringen dog ikke nok. Hun ønsker nemlig, at episoden får et retsligt efterspil.

For den lille dreng er nemlig laktose intolerance og må derfor ikke få nogen mælkeprodukter. 

Derfor betød den hemmelige amning, at Kaycee Oxendine måtte haste med sin søn på hospitalet, fordi han var blevet syg og kastede op.

- I mine øjne er det blevet begået en forbrydelse mod min søn. Ikke nok med at du lod min søn amme hos dig, du gjorde også min søn syg, fordi han er laktose intolerant. Dermed har du kommet noget i hans krop, som han ikke kan fordøje, lyder det i en anklage fra Kaycee Oxendine mod pædagogen.

Politiet er siden blevet indblandet i sagen, men indtil videre er ingen anklager blevet rejst. 

I videoen herunder kan du se episoden, hvor pædagogen tillod sig at amme den lille dreng.