Pakkebud bliver mødt af en særlig besked på døren: Se så, hvad hun gør

26/05/2023 17:28

Mathias Madsen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et pakkebud er gået viralt på de sociale medier, efter hun var med til at gøre en lille drengs fødselsdag helt speciel.

Mest læste i dag

På sociale medier såsom Facebook, TikTok og YouTube kan man finde timevis af underholdning. 

Der findes videoer med alt fra søde og sjove dyr til lifehacks og tutorials, og ofte går enkelte videoer viralt og får mange hundredetusinde visninger.

Èn af disse videoer er blevet delt af Facebook-siden "Fabiosa Digest" for mindre end ét døgn siden, og den er allerede blevet set intet mindre end 600.000 gange. 

34.000 personer har desuden 'liket' videoen, som man kan se herunder, og man forstår godt hvorfor. Videoen viser nemlig en utrolig smuk gestus (artiklen fortsætter under videoen):

I videoen kan man se et pakkebud ankomme til et hus.

Hun går op til døren og stiller to store pakker, men inden hun går igen, læser hun en stor seddel, som hænger på husmoren. 

Herpå står der: "Til pakkebuddet. Riv her," og pakkebuddet river derfor siden af og opdager en ny side, hvor der står: "Min søn kommer hjem fra skole..."

Pakkebuddet bliver ved med at rive sidder af og kan til sidst læse hele 'historien', som lyder: "I dag er hans fødselsdag. Jeg har tre jobs. Desværre kan jeg ikke være der. Jeg har lagt $300 under måtten. Den første pakke er hans gave. Den anden er... et bjørnekostume. Bjørn! Vil du venligst give min søn hans gave?"

Pakkebuddet tager hurtigt imod udfordringen og de $300 (ca. 2.100 kroner), som ligger under måtten, og hun begynder derfor at åbne pakkerne, som hun netop har leveret. 

I den ene ligger der rigtig nok en fødselsdagsgave og en ballon, og i den anden ligger der et stort blåt bjørnekostume, som pakkebuddet hurtigt iklæder sig. 

Herefter går der ikke længe, før drengen kommer hjem fra skole, og han bliver tydeligvis lykkelig over at blive taget imod af en stor bjørn med en fødselsdagsgave til ham. 

Han løber således med det samme hen og får en krammer af og en lille dans med bjørnen, hvorefter han får sin gave og et farvelkram og går ind i huset.