Par finder ud af at de er fætter og kusine: Når du hører deres beslutning, taber du kæben

08/09/2023 10:12

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Dette er den type scenario, der kan gøre ægtepar nervøse - forestil dig, at du opdager, at du er i familie med din ægtefælle.

Mest læste i dag

Selvom det kan synes utænkeligt, har det faktisk fundet sted før. En gang i Brasilien gjorde et ægtepar den hjerteknusende opdagelse, at de faktisk var adskilte søskende, efterladt sammen af deres mor. De havde bundet knuden og startet en familie, før de kom til denne rystende erkendelse. 

På den anden side er der et par på TikTok, der oplevede en mindre chokerende, men stadig overraskende opdagelse: de var kusiner og havde været lykkeligt gift i tre år.

I en viral video set af over 5,7 millioner mennesker, ses parret stående ved siden af hinanden, og efter at have delt et kys, afslører de med en billedtekst: "mere end 3 år ind i vores ægteskab, og vi har netop opdaget, at vi er fætter og kusine".

Åbenbart er de i dette sammen, uanset hvad.

Desværre delte parret ikke detaljer om, præcis hvordan de er beslægtet, hvilket har efterladt mange seere i en tilstand af spekulativ ophidselse om omfanget af deres slægtskab.

Selvom detaljerne er uklare, giver lovgivningen i Utah og parrets beslutning om at forblive sammen nogle antydninger. I denne stat er det ulovligt og betragtes som en forbrydelse at gifte sig med nogen, der er din første fætter eller nærmere. Dog er ægteskaber mellem personer, der er mere fjernt beslægtede, tilladt.

For at afklare, en førstekusine er dit onkels eller tantes barn, mens 'en gang fjernet' betyder, at det er barnet af din førstekusine. En anden kusine ville være børnene af dine forældres første fætre.

Desuden, hvis du finder dig selv i en romantisk forbindelse med din første fætter, er der et lovmæssigt smuthul i Utah: hvis begge individer er over 65 år, er ægteskabet tilladt. Og hvis de er over 55, kan de gifte sig, hvis retten konkluderer, at de ikke kan få børn.