Par skaber vild debat: Inviterer ikke deres børn med til bryllup

Foto: Shutterstock.

Et nygift par er kommet i modvind.

Et bryllup er en særlig begivenhed, det er der ingen tvivl om.

Mange par, der har været gift før, vælger ofte at skrue lidt ned for festlighederne, hvis det er anden - eller måske tredje gang - at de siger ja til hinanden.

Læs også

136 kg tunge Jonathan løb sin sædvanlige morgenrute: Så opdagede han en besked møntet til ham

Et nygift par har skabt debat online efter at have tilstået, at de ikke inviterede nogen af deres otte børn med til den store dag.

Parret, der er i begyndelsen af 40’erne, har begge været gift før, og sammen har de otte børn, seks sønner og to døtre, alle mellem syv og 16 år, skriver The Mirror.

"Jeg mødte min kone i december sidste år," skriver den 42-årige mand, der blev skilt fra sin kone for otte år siden, på mediet Reddit.

 "Min nye kone blev enke i november, og vi forlovede os for to uger siden foran alle vores børn, der var meget glade,” forklarer han.

Efter forlovelsen tog hans tre børn hjem til deres mor, og mens de var der, blev han gift med sin nye kone.

"Det var ikke et stort bryllup, bare en dejlig aften ved havnefronten. Hendes børn var sammen med deres bedsteforældre, og mine var hos deres mor.”

Foto: Shutterstock.

"Da de kom hjem fra deres mor, bemærkede min datter, at jeg havde en vielsesring på. På det tidspunkt fortalte vi børnene, at vi var blevet gift. Derefter holdte vi en hyggelig grill-aften, hvor vi sluttede af med kage,” skriver han.

Der gik dog ikke længe, før børnene begyndte at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor de ikke blev inviteret med til deres egne forældres bryllup.

"Min kone siger, at det var det, hun ville, og det er okay, de ikke var der," forklarer han, før han henvender sig til brugerne på Reddit og spørger, om det var en kæmpe fejl.

Her er der mange, der mener, at børnene burde være en del af selve brylluppet.

"Jeg kan forestille mig, at dine børn føler, at du allerede vælger din nye kone frem for dem,” skriver en Reddit -bruger.

"Når man har mindre børn, så er et bryllup ikke bare dig og din kone, der bliver bragt sammen, det er også jeres familier. Dine børn er en del af dette. Ikke at invitere dem, når de rigtig gerne ville være der, var ikke det rigtige træk - efter min mening," skriver en anden. 

"Det var unødvendigt, og jeg kan ikke tænke på nogen gyldig grund til, at du havde brug for, at de ikke var til brylluppet. Men endnu værre end det: Det er så respektløst ikke engang at fortælle dem det bagefter, før de selv spørger om det,” lyder det fra en tredje.

Hvad synes du? Burde børnene være inviteret med? Eller var det okay at blive gift uden dem? 

Læs også

Han banker på døren og spørger, om hendes mor er hjemme - hendes svar er foruroligende

 

 

 

Dagens Gossip