Par vækker hel gade med lagengymnastik: Så overrasker naboen dem

12/08/2022 17:33

Nicolai Busekist

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En video af et par, der har en højlydt hyggestund er gået viralt – og det skyldes ikke blot, at de er meget højlydte.

Mest læste i dag

En overrasket kvinde besluttede sig for at finde mobiltelefonen frem, da hun hørte, at hendes naboer havde så højlydt lagengymnastik, at de formåede at vække hele gaden.

Og nu er videoen gået viralt på det sociale medie TikTok, hvor den også har affødt et hav af reaktioner i kommentarfeltet.

Parret havde det tydeligvis meget fornøjeligt, hvilket de bestemt ikke lagde skjul på. Faktisk var de så højlydte, at man kunne høre deres lyde på tværs af gaden, hvilket netop fik en kvinde til at filme seancen og deled det hele på nettet.

I videoen kan man høre en kvinde, der stønner højlydt fra en lejlighed på anden sal. I løbet af videoen kan man endda høre, at det bliver mere og mere højlydt fra lejligheden, skriver Daily Star.

TikTok-brugeren, der har delt videoen, går under navnet @thegirlwiththenoseandeyes på det sociale medie. I videoen kan man høre, at hun gør sit bedste for ikke at grine, mens hun optager videoen, som hun har givet titlen: 'Netflix & Chill'.

Videoen er sidenhen gået viralt, og de mange personer, der har set den, har bestemt ikke gjort noget for at skjule deres morskab ved den 44 sekunder lange video.

Op til flere personer har delt deres reaktioner i kommentarfeltet under videoen, hvor en person blandt andet har skrevet: "Hvis jeg hørte det ud ad mit vindue, ville jeg rent faktisk græde."

"Hele nabolaget har sikkert hør det," er der en anden, der har skrevet.

"Hvilken stilling tror I, det var?" er der en tredje, der har skrevet, mens en fjerde blot skriver, at vedkommende håber, at de selv ved, hvor højlydte, de er: "Jeg håber, de ved, at deres vindue er åbent, og de er højlydte."

I slutningen af videoen kan man høre, at kvinden beslutter sig for at lade sin naboer vide, at hun har hørt det hele, da hun pludselig råber 'Woooh', da de er færdige.