Pas på: Ny funktion kan afsløre, når du stalker din eks på Facebook

Foto: Shutterstock

Hvis du holder af at belure folk på Facebook, så skal du passe på med en ny funktion, der sladrer om din Facebook-færden.

Indrøm det bare.

Hvis du har en Facebook-profil, kan du heller ikke sige dig fri for til tider at have stalket din ekskæreste, din kollega din nabo eller en helt fjerde.

Hvad enten det er oplysninger eller frække badebilleder du søger, så er Facebook din ven, når du i ro og mag vil indhente personlig info om en bekendt.

Af samme grund har det også længe været de fleste Facebook-brugeres værste mareridt, hvis der fandtes en funktion, hvorpå dit ’offer’ kunne se, hvem der havde besøgt hans eller hendes profil.

Nu er mareridtet måske på vej til at blive virkelighed.

Det skriver det britiske medie Mirror.

For mens der længe har været snak om, hvorvidt Facebook burde gøre som for eksempel LinkedIn, hvor man kan se, hvem der besøger ens profil, så har Facebook selv afvist at gøre det sociale medie mindre privat.

Læs også

Advarsel: Ung kronraget mand banker på folks døre - giv ham IKKE penge

Alligevel har folkene bag verdens mest populære sociale medie alligevel taget et skridt i den retning.

For med din nye funktion ’Din historie’, bliver der pludselig værnet en del mindre om dit Facebook-privatliv.

’Din historie’ er en funktion, hvor man, ligesom på Snapchat eller Instagram, kan uploade et billede en eller video, som alle ens følgere kan se de næste 24 timer.

Men før du klikker på din ekskærestes ’min historie’, der optræder øverst på skærmen, når du besøger Facebook fra din mobil eller tablet, så skal du vide, at dette besøg ikke er anonymt.

Læs også

Døjer du med slidt, mat eller tyndt hår? Så mangler du måske disse vitaminer

For ligesom det er tilfældet med for eksempel Instagram, der sjovt nok er ejet af Facebook, så kan vedkommende, der har uploader en video eller et billede, følge med i hvilke personer, der er med på en kigger.

Dermed kan du altså ikke længere stalke ubemærket løs, hvis ham den lækre eller hende den søde pludselig lokker med et udfordrende ’min historie’-billede.

Læs også denne advarsel: Pas på: 1,4 millioner danskere får vigtig mail fra Skat - men klik ikke hvis der står DETTE.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

 

 

 

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip