Paul haster sig på hospitalet, da kæresten skal føde femlinger: Men så kommer den tragiske sandhed frem

Foto: Facebook

En ni måneders graviditet kan føles som en evighed, og for mange er det en frygtelig hård og stressende periode. Men det positive er, at den lange graviditet giver en mulighed for at forberede sig på, at et barn er på vej.

35-årige Paul Servat fik ændret sit liv fuldstændigt, da han fik at vide, at hans kæreste var gravid. Han brugte masser af tid og energi på at forberede sig til at blive den bedste far, som børnene kunne få.

For hans kæreste, 37-årige Barbara Bienvenue, havde nemlig fortalt, at hun var gravid med femlinger, skriver Delbart.

Parret mødte hinanden på nettet i løbet af sommeren, og i september, to måneder efter de mødtes, fik Paul de gode nyheder: Barbara var gravid med tvillinger.

Læs også

Mand friede midt på stadion: Kærestens reaktion efterlader alle på stadion chokeret

Snart blev tvillingerne til trillinger, som så blev til firelinger, indtil Barbara sidst kunne fortælle, at de ventede femlinger. Paul var fortsat lykkelig over nyheden om at blive far, og fandt det faktisk kun spændende, at parret skulle have fem børn.

Paul fandt navne til alle de fem børn, og Pauls forældre var mindst lige så spændte på at se deres børnebørn.

Paul indrettede et børneværelse med fem små tremmesenge, men disse senge skulle stå tomme langt efter den forventede fødselsdato.

For Paul kom nemlig aldrig til at holde sine børn i sine arme, aldrig se dem vokse op eller blive far. Ikke fordi der skete noget tragisk under fødslen, men fordi børnene aldrig havde eksisteret. 

Dagen for fødslen kørte Paul sin kæreste på hospitalet, og efter et stykke tid tog en sygeplejerske ham til side og fortalte de tragiske nyheder: Hun var ikke gravid.

Det viste sig, at hun havde løjet for ham, og på hospitalet gennemgik hun en mentalundersøgelse.

Barbara påstår, at hun aldrig har løjet, men hun virkelig var overbevist om, at hun var gravid. Til hjemmesiden forklarer hun, at hun har haft flere symptomer, der indikerer en graviditet.

På billederne kan man heller ikke benægte, at hun så gravid ud, men det viste sig at være cyster.

Ifølge Delbart er det ikke første gang, at Barbara har hævdet at være gravid, men så ikke har været det.

“Jeg har mistet alt, det her var hele mit liv,” fortæller en grådkvalt Paul.

Læs også

Samantha skulle på arbejde: Fik et kæmpe chok da hun kom ud til sin bil

 

Dagens Gossip